یک گروه سوری: عمر الشیشانی زنده است

گروه موسوم به نظارت بر حقوق بشر در سوریه ادعا کرد که ، 'ابوعمر الشیشانی' از فرماندهان ارشد داعش در حمله آمریکا در سوریه به شدت زخمی شده و برخلاف آنچه یک مقام آمریکایی گفته، او نمرده است.
کد خبر: ۵۷۳۸۹۹
|
۲۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۷:۵۵ 10 March 2016
|
5699 بازدید
گروه موسوم به نظارت بر حقوق بشر در سوریه ادعا کرد که ، 'ابوعمر الشیشانی' از فرماندهان ارشد داعش در حمله آمریکا در سوریه به شدت زخمی شده و برخلاف آنچه یک مقام آمریکایی گفته، او نمرده است.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، این گروه مستقر در انگلیس گفت: طبق گفته نیروهای الشیشانی، درواقع، حمله 4 مارس کاروان این جهادی ها را هدف قرار داده بود که باعث کشته شدن محافظان الشیشانی شد اما، وی به شدت مجروح و به بیمارستان منتقل شد.

'رامی عبدالرحمن' مدیر گروه موسوم به نظارت بر حقوق بشر در سوریه به خبرگزاری فرانسه گفت: او (الشیشانی) نمرده است.

الشیشانی گرجستانی الاصل یکی از فرماندهان برجسته داعش و مبتکر و طراح سلاح های شیمیایی که به وزیر جنگ این گروه تروریستی نیز معروف شده بود، در صدر فهرست افراد مورد هدف حملات آمریکایی قرار داشت.

برخی مقامات پنتاگون پیش ازاین از احتمال کشته شدن وی در حملات روز جمعه گذشته آمریکا در مرز عراق و سوریه خبر داده بودند.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت