واکنش

مهرعلیزاده:دولت وقت اساسنامه فدراسیون را تائید کرد

رییس سابق سازمان تربیت بدنی می‌گوید:دولت هم در آن زمان اساسنامه فدراسیون فو‌تبا‌ل را تصویب کرد. این چیزی است که در اخبار نیز منتشر شد و دولت نیز آن را تصویب کرد.
کد خبر: ۵۷۳۶۸۸
| |
2656 بازدید
کفاشیان برای شرکت در انتخابات فدراسیون فو‌تبا‌ل مشکلی ندارد، اما متن قانون می‌گوید رییس نباید بازنشسته باشد و سپس باید مجوز دریافت کند.

به گزارش تابناک ورزشی، محسن مهرعلیزاده می‌گوید: به نظر من ریاست فدراسیون به دلیل این که شغلی تمام وقت به حساب نمی‌آید، به عنوان شغل دوم نیز می تواند محسوب شود و اگر کسی بخواهد در کنار کار دیگری، ریاست فدراسیون فو‌تبا‌ل را بر عهده بگیرد به عنوان شغل دوم محسوب نمی‌شود.

مهرعلیزاده همچنین درباره اساسنامه فدراسیون فو‌تبا‌ل نیز، گفت: در زمان علی آبادی اساسنامه فدراسیون فو‌تبا‌ل دچار مشکل بود که از سوی فیفا این مشکل با عوض شدن اساسنامه مرتفع و نهایی شد. دولت هم در آن زمان اساسنامه فدراسیون فو‌تبا‌ل را تصویب کرد. این چیزی است که در اخبار نیز منتشر شد و دولت نیز آن را تصویب کرد.



اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت