واکنش

مهرعلیزاده:دولت وقت اساسنامه فدراسیون را تائید کرد

رییس سابق سازمان تربیت بدنی می‌گوید:دولت هم در آن زمان اساسنامه فدراسیون فو‌تبا‌ل را تصویب کرد. این چیزی است که در اخبار نیز منتشر شد و دولت نیز آن را تصویب کرد.
کد خبر: ۵۷۳۶۸۸
|
۱۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۴ 09 March 2016
|
2595 بازدید
کفاشیان برای شرکت در انتخابات فدراسیون فو‌تبا‌ل مشکلی ندارد، اما متن قانون می‌گوید رییس نباید بازنشسته باشد و سپس باید مجوز دریافت کند.

به گزارش تابناک ورزشی، محسن مهرعلیزاده می‌گوید: به نظر من ریاست فدراسیون به دلیل این که شغلی تمام وقت به حساب نمی‌آید، به عنوان شغل دوم نیز می تواند محسوب شود و اگر کسی بخواهد در کنار کار دیگری، ریاست فدراسیون فو‌تبا‌ل را بر عهده بگیرد به عنوان شغل دوم محسوب نمی‌شود.

مهرعلیزاده همچنین درباره اساسنامه فدراسیون فو‌تبا‌ل نیز، گفت: در زمان علی آبادی اساسنامه فدراسیون فو‌تبا‌ل دچار مشکل بود که از سوی فیفا این مشکل با عوض شدن اساسنامه مرتفع و نهایی شد. دولت هم در آن زمان اساسنامه فدراسیون فو‌تبا‌ل را تصویب کرد. این چیزی است که در اخبار نیز منتشر شد و دولت نیز آن را تصویب کرد.



تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت