صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

میراث ملی را نمی توان به افراد حقیقی واگذار کرد

عضو کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه تغییرکاربری در اراضی کشاورزی باید بر طبق ارزش حاصلخیزی زمین و تاثیرات اکوسیستمی برآورد شود،گفت:تغییر کاربری نباید به منابع ملی خدشه وارد کند.
کد خبر: ۵۷۳۴۷۰
| |
3101 بازدید

عبدالکریم حسین زاده درگفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه  ملت درباره  وضعیت تغییرکاربری در  اراضی کشاوزی،گفت:اگر  تغییرکاربری در خارج از محدوده شهرها باشد؛باید سازمان جنگل ها  و مراتع  و جهاد کشاورزی  و ارگان های ذیربط ورود کنند و این درحالی است که بسیاری از تغییر کاربری ها در پهنای باغات و در منابع ملی انجام می گیرد که باید نظارت جدی برآن اعمال شود.
زمین خواری

تغییرکاربری در اراضی کشاورزی باید بر طبق ارزش حاصلخیزی زمین برآورد شود

نماینده مردم نقده و اشنویه  در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه  اراضی کشاورزی ما کلاسه بندی می شود،تصریح کرد:تغییر کاربری اراضی کشاورزی باید زمانی  در دستورکار قرار بگیرد که بتواند سود متعارفی برای  اقتصاد دربرداشته باشد و این در حالی است که میراث ملی را نمی توان به افراد حقیقی واگذار کرد.

وی ادامه داد:تغییرکاربری در اراضی کشاورزی باید بر طبق ارزش حاصلخیزی زمین برآورد شود؛این امر به این معنا است اگر قرار است تغییرکاربری صورت گیرد  باید ارزش کشت محصولات کشاورزی بر حسب درجه حاصلخیزی زمین  بررسی شود  تا  از 2وجه اکوسیستمی و محیط زیستی تاثیر منفی بر منطقه نگذارد؛ بطورکلی تغییر کاربری اراضی کشاورزی امر نامناسبی است؛اما اگر قرار است این تغییر ایجاد شود باید میزان حاصلخیری اراضی،اکوسیستم منابع ملی، میراث ملی  را بررسی کرد  تا هیچ خدشه به این  عوامل وارد نشود.

عضوکمیسیون  عمران مجلس با بیان اینکه تغییرکاربری اگر در محدوده شهرها باشد وزارت راه و شهرسازی و شهرداری ها مسئولیت نظارت بر چگونگی موقعیت تغییر کاربری را برعهد دارد، یادآورشد:تغییر کاربری بیشتر در منابع ملی انجام می شود که باید نهادهای متولی قاطعانه ورود کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟