صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
با همکاری مصر و اردن؛

عربستان سعودی در ردیف اول ایجاد ناامنی در عراق

این تروریستها که با هماهنگی بعثی های متواری در کشورهای عربی منطقه هماهنگ شده اند با استفاده از افسران و درجه داران برکنار شده بعثی در عراق به عملیات تروریستی خود مبادرت می ورزند که ابعاد مختلف آن در افشاگری های "عمر البغدادی" فرمانده القاعده در عراق آمده است.
کد خبر: ۵۷۱۶۴
| |
6673 بازدید

مقامات آمریکایی از دست داشتن عربستان سعودی، مصر و اردن در عملیاتهای تروریستی در عراق کاملا اطلاع دارند.

به گزارش خبرنگار "تابناک"منابع امنیتی عراق در بصره اعلام کردند، مقامات آمریکایی از دست داشتن عربستان سعودی، مصر، اردن و چند کشور عربی دیگر در عملیاتهای تروریستی در عراق کاملا آگاهی دارند.

این مطلب در حالی اعلام می شود که نوری المالکی نخست وزیر عراق در سفر خود به آمریکا و دیدار با اوباما به ارتبط و تماسهای دولت آمریکا با شورشیان و تروریستها و سران آنها به شدت معترض بوده و خواهان پایان این وضعیت شده است.

منابع امنیتی عراق اعلام کرده اند نوری المالکی در دیدارهای خود با مقامات آمریکایی نه تنها به این مطلب بسنده نکرده بلکه اسنادی از همکاریهای گسترده دولتهای عربی منطقه با بعثی ها و تروریستهای عراق، به آنها ارائه کرده است.

بنابر این گزارش، مسئولین آمریکایی البته با توجیه این مطلب که این اتفاقات در زمان دولت بوش روی داده است بر این نکته تاکید کرده اند که دولت دموکرات اوباما از دموکراسی ایجاد شده در عراق و دولت قانونی آن حمایت کرده و بر خروج سربازان آمریکایی تا پایان سال 2011 میلادی کاملا متعهد است.

این گزارش می افزاید: عربستان سعودی در ردیف اول ایجاد ناامنی در عراق و انفجارهای پیاپی و عملیاتهای تروریستی است. مدارک ارائه شده مالکی به آمریکاییها نشان می دهد، روحانیون سعودی، پولهای زکات مسلمانان عربستان را برای عملیاتهای تروریستی در عراق اختصاص داده و با استفاده از اتباع کشورهای شمال قاره آفریقا و آموزش آنها توسط عوامل نظامی دولتهای مصر و اردن و چند کشور عربی دیگر، این تروریستها را از طریق مرزهای جنوبی، غربی و شمال غربی عراق وارد این کشور می نمایند.

این تروریستها که با هماهنگی بعثی های متواری در کشورهای عربی منطقه هماهنگ شده اند با استفاده از افسران و درجه داران برکنار شده بعثی در عراق به عملیات تروریستی خود مبادرت می ورزند که ابعاد مختلف آن در افشاگری های "عمر البغدادی" فرمانده القاعده در عراق آمده است.

مالکی همچنین اعلام نموده است: تروریستها اخیرا با استفاده از سیستمهای ارتباطی و جاسازی بمب در اماکن، خودروها و نفرات انتحاری از طریق تلفن همراه، بمبهای کارگذاری شده را در مناطق پر ازدحام منفجر می نمایند.

گفتنی است حسنی مبارک رییس جمهور مصر از جمله رهبران عربی است که در جریان جزییات عملیات تروریستی تحت حمایت کشور های عربی در عراق آگاهی کامل داشته و بر همکاری نیروهای امنیتی ارتش مصر با این گروهها همواره تاکید می نماید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۲ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۵
تعجب نداره که تاسف داره
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۳ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۵
رژیم های جنایتکار عرب به ظاهر سنی تمام وجهه همتشان کشتاربی رحمانه شیعیان است این درشرایطی است که مراجع ومسئولین شیعه دنیا پیوسته تشویق به اتحاد وهمبستگی واجتناب از انتقام جویی نموده اند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۱ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۵
غربی ها شک ندارند که منابع مالی تروریست ها به خصوص در عراق توسط عربستان و وهابیون تامین می شود، اما چون این اقدامات در راستای منافع آنهاست ، همواره فرافکنی می کنند.
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...