صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کوچک زاده : کردان هم دقیقا مثل مشایی است

قطعا کردان هم یکی از کسانی است که دقیقا مثل مشایی سبب بروز اختلاف بین دوستداران ودلسوزان نظام می شود و از هم اکنون روشن است که چنین انتخابی از سوی احمدی نژاد انتخاب صحیحی نخواهد بود.
کد خبر: ۵۷۱۴۷
| |
26326 بازدید

عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس احمدی نژاد را موظف به استفاده از معیار ذکر شده در نامه رهبری برای گزینش افراد در کابینه اش خواند و تصریح کرد : استفاده از کردان در کابینه دهم نیز مانند مشایی خلاف این معیار است و سبب بروز اختلاف در جبهه اصولگرایان خواهد شد.

مهدی کوچک زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: احمدی نژاد باید طبق آنچه در نامه رهبر معظم انقلاب ذکر شده است ، افرادی را بعنوان اعضای کابینه خود انتخاب نماید که موجب وحدت وهمدلی در جبهه دوستداران رهبری و نظام شود نه اینکه افرادی انتخاب شوند که بین دلسوزان انقلاب اختلاف ایجاد کنند.

وی در عین حال تصریح کرد: البته ممکن است احمدی نژاد افرادی را که دارای شایستگی های گوناگون باشند اما فاقد ویژگی وحدت آفرینی با شند را انتخاب نماید که این مسئله به صلاح دولت ونظام نخواهد بود.

نماینده تهران مجلس در ادامه سخنانش به احتمال استفاده احمدی نژاد از علی کردان در کابینه اش اشاره کرد ومتذکر شد: قطعا کردان هم یکی از کسانی است که دقیقا مثل مشایی سبب بروز اختلاف بین دوستداران ودلسوزان نظام می شود و از هم اکنون روشن است که چنین انتخابی از سوی احمدی نژاد انتخاب صحیحی نخواهد بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟