صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شریعتمداری در کیهان : زیاده‌روی کردم

کد خبر: ۵۷۱۲۸
| |
51914 بازدید

مدیرمسئول روزنامه کیهان که روز گذشته رحیم مشایی را از عاملان کودتای مخملی در ایران خوانده بود بعد از سخنان رهبر انقلاب گفت که زیاده‌روی کرده است.

حسین شریعتمداری در ستون نکته روز شماره یکشنبه کیهان در مطلب تحت عنوان«هر چه آن خسرو كند شیرین بود»، نوشت:

دیروز وقتی بیانات رهبر معظم انقلاب را در جمع اهالی قرآن شنیدم، بی آن كه خود را عددی بدانم تا در خطاب یا ملامت و عتاب آقا جایی داشته باشم، احساس كردم یادداشت دیروزم با عنوان «چه كسی او را اداره می كند» می تواند در حوزه ملامت مقتدایم باشد، آنجا كه با اشاره به قضایای دو سه روز اخیر فرموده اند «این موضوع نباید موجب دامن زدن به اختلاف شود، ضمن آن كه نباید به كسی بیهوده تهمت زد و او را به خاطر یك امر، از همه آن چیزهایی كه صلاحیت محسوب می شود، نفی كرد» و در یادداشت دیروز نگارنده با استناد به تأخیر غیرقابل توجیه آقای احمدی نژاد در اجرای دستورالعمل 7 روز قبل رهبر معظم انقلاب و تعلل سؤال برانگیز ایشان در عزل آقای مشایی، ضمن گلایه از وی كه چرا به وظیفه شرعی و قانونی خود عمل نكرده است، حضور آقای مشایی در كنار رئیس جمهور با توجه به برخی از مواضع و عملكرد وی طی 4 سال گذشته، مشكوك تلقی شده و احتمال وابستگی او به جریان موسوم به كودتای مخملی مطرح گردیده بود.


البته در یادداشت دیروز، آمده بود اگرچه درصد این احتمال اندك است ولی با توجه به اهمیت «موضوع احتمال» بررسی و پی گیری ماجرا، ضرورت دارد. اما، بعد از بیانات رهبر معظم انقلاب، بر این باورم كه همین اندازه نیز با رضایت آن بزرگوار فاصله دارد، بنابراین وظیفه خود می دانم كه با نوشتن این وجیزه، آنچه دیروز نوشته بودم را تصحیح كرده و اذعان كنم در اعتراض و انتقاد به كسانی كه نامشان در آن نوشته به میان آمده ، زیاده روی شده بود. ضمن آن كه كماكان بسیاری از مواضع و عملكرد آقای مشایی را بیرون از دایره تعریف شده اصول و ارزش های انقلاب می دانم و تأخیر آقای احمدی نژاد در اجرای دستورالعمل رهبر معظم انقلاب را نیز خطایی بزرگ تلقی می كنم كه خوشبختانه به جبران آن كوشیده است.

گفتنی است نگارنده به اقتضای حوزه كاری خود از نامه رهبر معظم انقلاب به آقای احمدی نژاد با خبر بود و اینكه حضرت ایشان تأكید فرموده بودند؛ «انتصاب جناب آقای اسفندیار رحیم مشایی به معاونت رئیس جمهور برخلاف مصلحت جنابعالی و دولت و موجب اختلاف و سرخوردگی میان علاقمندان شماست» و محتوای نامه آن بزرگوار نیز در مصاحبه یكی از نمایندگان مجلس به اطلاع همگان رسیده بود. بنابراین تعجب توأم با تأسف از تأخیر احمدی نژاد در عزل مشایی و نیز، اظهارات مشایی كه با وجود اطلاع از نامه رهبری، اصرار داشت مخالفت با معاون اولی خود را به «حسودان»! نسبت دهد، موجی از اعتراض همراه با انزجار در میان مردم را به دنبال داشت و كیهان به عنوان یك روزنامه مردمی نمی‌توانست بی تفاوت از كنار این موضوع عبور كند.

اكنون كه آقای احمدی نژاد، از دستور رهبر معظم انقلاب پیروی كرده است، بدیهی است تأخیر قبلی وی یك خطا تلقی می شود و برخلاف آنچه دشمنان در پی القای آن هستند، نمی تواند خدای نخواسته مصداق «خط» باشد. بنابراین، كیهان احمدی نژاد را دور از خط امام و رهبری ندانسته و حمایت از مواضع وی - مادام كه در بستر خط امام و رهبری است - را در مقابل دشمنان اصولگرایی، وظیفه خود می داند.

و بالاخره از ژرفای دل بر این باوریم -و این باور را لطف خدای مهربان می دانیم- كه پیروی از ولی امر مسلمین تنها راه نجات است و آنجا كه در برداشت خود با نظر مبارك ایشان فاصله می بینیم بر این تصور باطل نیستیم كه باید ضمن حفظ برداشت خود از او اطاعت كنیم، بلكه كمترین تردیدی نداریم كه «هرچه آن خسرو كند، شیرین بود».

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار