صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نخست وزیر ترکیه به ایران می آید

مولود چاوش اوغلو وزیر خارجه ترکیه با اعلام این که احمد داود اوغلو نخست وزیر ترکیه به ایران سفر خواهد کرد، گفت: پیش از انجام این سفر محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران به ترکیه سفر می کند.
کد خبر: ۵۷۰۷۴۴
| |
7422 بازدید
مولود چاوش اوغلو وزیر خارجه ترکیه با اعلام این که احمد داود اوغلو نخست وزیر ترکیه به ایران سفر خواهد کرد، گفت: پیش از انجام این سفر محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران به ترکیه سفر می کند.

به گزارش ایرنا، وی این مطلب را در نشست کمیسیون روابط خارجی مجلس ترکیه که به ریاست دکتر طه اوزحان رئیس این کمیسیون در مجلس ملی ترکیه برگزار شد، عنوان کرد.

وی در تشریح مناسبات ترکیه با کشورهای همسایه، با تاکید بر این که دولت آنکارا برای بهبود روابط با همسایگان خود تلاش می کند، گفت: یکی از این کشورها ایران است. 

چاوش اوغلو افزود: اینکه ترکیه در خصوص موضوعات منطقه ای با ایران هم فکر نیست، امری پوشیده نیست، ولی آنکارا از رفع تحریم های بین المللی علیه ایران خرسند است.

وی گفت: احمد داوداوغلو نخست وزیر ترکیه برنامه سفری به ایران دارد، ولی قبل از این سفر قرار است محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران به ترکیه سفر کند. 

رئیس دستگاه دیپلماسی ترکیه با تاکید بر اینکه دولت آنکارا موضع صریحی در قبال تنش بین ایران و عربستان اتخاذ کرده است، گفت: از هر دو طرف خواهان کاهش تنش شده ایم. 
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات