میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

کری: تحریم ایران، فعلاً موثر نیست

وزیر خارجه آمریکا در جریان نشستی در یکی از کمیته‌های مجلس سنای این کشور از قانونگذاران آمریکایی خواست برای تحریم ایران عجله نکنند.
کد خبر: ۵۷۰۴۹۱
| |
5777 بازدید

جان کری، وزیر خارجه آمریکا روز جمعه از قانونگذاران آمریکایی خواست برای وضع تحریم‌های جدید علیه ایران عجله نکنند.

به گزارش فارس، او در استماعی مقابل کمیته اعتبارات مجلس سنا پیشنهاد کرد نمایندگان قبل از تصمیم برای معرفی تحریم‌های جدید، صبر کرده و روند پیشرفت توافق هسته‌ای را مورد بررسی قرار دهند.

خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داده قانونگذاران آمریکایی در حال بررسی طرح‌هایی هستند که علیه ایران به بهانه آزمایش‌های موشکی و حقوق بشر تحریم‌های جدید وضع می‌کند.

«کری» از نمایندگان خواست فرایند وضع تحریم‌های جدید را با تأنی پیش ببرند.

او گفت: «به نظرم، اینجا نیازی به عجله نیست. من تمایل دارم ببینم اجرای توافق هسته‌ای چطور پیش می‌رود تا بتوانیم برای کارهایی که می‌توانیم انجام دهیم، بر اساس آن تصمیم بگیریم.»

جان کری در بخش دیگری از اظهاراتش مدعی شد آزادی سریع تفنگداران آمریکایی به دلیل توافق هسته‌ای و رابطه او با محمد جواد ظریف، وزیر خارحه ایران بوده است.

«اگر این توافق را نکرده بودیم و من با وزیر خارجه ایران رابطه نداشتم احتمالاً (ملوان‌ها) گروگان گرفته می‌شدند و هنوز هم در آنجا بودند.» 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت