میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

عدم‌توافق‌آمریکا‌و‌روسیه‌درمورد‌آتش‌بس‌سوریه

دولت سوریه اعلام کرد که وزرای خارجه آمریکا و روسیه بر سر نحوه اعمال آتش‌بس در این کشور به نقطه‌نظر مشترکی نرسیده‌اند.
کد خبر: ۵۶۹۴۲۳
| |
4507 بازدید
دولت سوریه اعلام کرد که وزرای خارجه آمریکا و روسیه بر سر نحوه اعمال آتش‌بس در این کشور به نقطه‌نظر مشترکی نرسیده‌اند.

به گزارش فارس، دیروز نمایندگان روسیه و آمریکا در ژنو با یکدیگر دیدار کردند و آنطور که روس‌ها بعداً گزارش دادند، طرفین با هم در خصوص آتش‌بس در سوریه و همکاری مشترک نظامی در این کشور، با یکدیگر مذاکره کردند.

امروز هم «جان کری» و «سرگئی لاوروف» وزرای خارجه دو کشور با یکدیگر تلفنی مکالمه داشتند و آنگونه که «المیادین» به نقل از مقامات دولتی سوریه گفته، نتوانسته‌اند بر سر مکانیسم اعمال آتش‌بس در سوریه، به توافق برسند.

غربی‌ها، ترکیه و اعراب حاشیه جنوبی خلیج‌فارس اصرار دارند که توقف حملات هوایی روسیه به تروریست‌ها، به عنوان پیش‌‌شرط مذاکرات صلح پذیرفته شود؛ حملاتی که در شاهرگ حیاتی تروریست‌ها یعنی حلب، به مرحله‌ای سرنوشت‌ساز رسیده است؛ روسیه قبول نمی‌کند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات