مسئول انفجار آنکارا مشخص شد

خبرگزاری رویترز مدعی شد که که گروه کردها موسوم به TAK در وبسایت خود مسئولیت بمبگذاری روز چهارشنبه در آنکارا را قبول کرده است.
کد خبر: ۵۶۹۱۷۰
| |
19552 بازدید
خبرگزاری رویترز مدعی شد که که گروه کردها موسوم به TAK در وبسایت خود مسئولیت بمبگذاری روز چهارشنبه در آنکارا را قبول کرده است.

به گزارش فارس، خبرگزاری رویترز مدعی شد که که گروه «شاهینهای آزادی کردستان» موسوم به TAK در وبسایت خود مسئولیت بمبگذاری روز چهارشنبه در آنکارا را قبول کرده است.

اگرجه این گروه اعلام کرده است که هیچ وابستگی به گروه پ.ک.ک ندارد بعضی از رسانه‌ها این گروه را نزدیک به گروه پ.ک.ک می‌دانند.

چهارشنبه شب یک خودروی بمب‌‌‌‌گذاری شده در مرکز شهر آنکارا، داخل یک پادگان نظامی و در 300 متری ساختمان ستاد کل ارتش ترکیه، منفجر شد.

منابع خبری از کشته شدن 28 تن و زخمی شدن 61 نفر دیگر خبر دادند.

سخنگوی حزب عدالت و توسعه نیز این انفجار را تروریستی خوانده بود و «داود اوغلو» نخست‌وزیر ترکیه نیز سفر خود به بروکسل را لغو کرد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت