میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بمباران 1600 هدف در سوریه توسط روسیه

ژنرال «ایگور کوناشنکوف» سخنگوی وزارت دفاع روسیه اعلام کرد: هواپیماهای نظامی روسیه در یک هفته اخیر حدود 1600 هدف تروریست ها به ویژه مراکز گروه تروریستی داعش را در مناطق مختلف سوریه را بمباران کردند.
کد خبر: ۵۶۸۵۱۵
| |
8617 بازدید
 ژنرال «ایگور کوناشنکوف» سخنگوی وزارت دفاع روسیه اعلام کرد: هواپیماهای نظامی روسیه در یک هفته اخیر حدود 1600 هدف تروریست ها به ویژه مراکز گروه تروریستی داعش را در مناطق مختلف سوریه را بمباران کردند.

به گزارش ایرنا، کوناشنکوف امروز (سه شنبه) در جمع خبرنگاران گفت: هواپیماهای نظامی روسیه از روز دهم تا 16 ماه فوریه جاری در سوریه 444 پرواز رزمی داشته و حدود 1600 مرکز تروریست ها را در مناطق مختلف این کشور بمباران کردند.

بر اساس اطلاعات روزنامه اینترنتی روسی گازتا رو، سخنگوی وزارت دفاع روسیه خاطرنشان کرد: مراکز تروریست ها در استان های حلب، لاذقیه، حماف حمص، درعا و دیرالزور هدف عملیات هوایی قرار گرفته و بمباران شد.

کوناشنکوف از نابودی دهها خودرو زرهی و شمار زیادی از تروریست ها ازجمله چند سرکرده آنها بر اثر بمباران مراکز تروریست ها در سوریه خبر داد.

هواپیماهای روسیه در بازه زمانی حدود 5 ماه بیش از 10 هزار مرکز تروریست ها را در مناطق مختلف سوریه بمباران کرده و ضربات سنگینی به این گروه ها به ویژه داعش وارد کرده اند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات