حریق یک اتوبوس در امریکا

یک دستگاه اتوبوس حامل گردشگران در اتوبان U.S. 95 دچار حریق شد.
کد خبر: ۵۶۶۶۴۷
| |
7550 بازدید
به گزارش ایلنا، به گفته نیروهای گشت بزرگراه‌های نِوادا، این اتوبوس حدود ساعت 15:40 در مسیر جنوب به شمال اتوبان U.S. 95 در نزدیکی خروجی کالج دچار حریق شد و در پی آن این بزرگراه مسدود شد.

یکی از افسران گشت پلیس اظهار داشت: در این حادثه خوشبختانه به هیچ یک از مسافران آسیبی نرسید و تمامی مسافران سریعا توسط راننده از اتوبوس تخلیه شدند.

حریق اتوبوس گردشگران در نوادا امریکاوی با اشاره به آموزش رانندگان اتوبوس برای این گونه حوادث افزود: حریق اتوبوس در امریکا امری عادی است و همین امر موجب شده تا پلیس و شرکت‌های مربوطه نسبت به آموزش رانندگان اتوبوس‌ها در خصوص حریق خودروهایشان و اقدامات اضطراری برای تخلیه مسافران و اطفای حریق اقدام کنند.

به گفته مسوولان محلی علت آتش‌سوزی تحت بررسی است.

تردد خودروها در این بزرگراه پس از چند ساعت مجددا از سر گرفته شد.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟