ساخت ۳۰۰ موج‌شکن در نوار ساحلی کشور

سردار فدوی در رزمایش مشترک گردان های الی بیت المقدس بسیجیان شهرهای سیریک و میناب از ساخت 300 موج شکن در نوار ساحلی کشور خبر داد.
کد خبر: ۵۶۵۹۳۷
|
۱۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۴ 06 February 2016
|
5121 بازدید
سردار فدوی در رزمایش مشترک گردان های الی بیت المقدس بسیجیان شهرهای سیریک و میناب از ساخت 300 موج شکن در نوار ساحلی کشور خبر داد.

به گزارش میزان، سردار علی فدوی فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در رزمایش مشترک گردان های الی بیت المقدس بسیجیان شهرهای سیریک و میناب گفت: اگر مستکبران و دشمنان ملت و نظام مقدس جمهوری اسلامی جرات تعرض به میهن اسلامی را ندارند بدلیل وجود قدرت و سلاح ایمان، توکل و باور های قوی اسلامی رزمندگان و نیروی مخلص بسیج است که همیشه آماده لبیک گویی به فرمان رهبر و مقتدای خود هستند.

وی تاکید کرد: امروز یکی از افتخارات بزرگ انقلاب اسلامی بسیج مردمی است که با خلوص نیت به نظام و اسلام خدمت می کنند.

سردار فدوی همچنین از ساخت 300 موج شکن در نوار ساحلی کشور خبر داد و افزود : بخش عمده ای از این موج شکن ها ساخته شده است و در صورت تامین اعتبار، بقیه آنها نیز برای استفاده مردم ساحل نشین ساخته می شود.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت