ماموستا قادری: حضور در انتخابات، شکر امنیت است

ماموستا ملاقادر قادری امام جمعه متنفذ اهل سنت پاوه با اشاره به ویژگی‌های یک نماینده مجلس اهمیت حضور در انتخابات 7 اسفند را یادآوری کرد و گفت: حضور در انتخابات، صرفاً انداختن یک رأی در صندوق نیست، بلکه نشانه اقتدار، قدرت‌نمایی و استقلال نظام و همچنین در صحنه بودن و بصیرت مردم و شکر امنیت موجود است.
کد خبر: ۵۶۵۲۳۵
|
۱۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۴ 02 February 2016
|
8893 بازدید
ماموستا ملاقادر قادری امام جمعه متنفذ اهل سنت پاوه با اشاره به ویژگی‌های یک نماینده مجلس اهمیت حضور در انتخابات 7 اسفند را یادآوری کرد و گفت: حضور در انتخابات، صرفاً انداختن یک رأی در صندوق نیست، بلکه نشانه اقتدار، قدرت‌نمایی و استقلال نظام و همچنین در صحنه بودن و بصیرت مردم و شکر امنیت موجود است.

به گزارش تابناک کردستان، ماموستا ملاقادر قادری در دیدار با مسئولان شهرستان پاوه که خبر آن در پایگاه اطلاع‌رسانی امام جمعه منتشر شده، با برشماری شرایط یک نماینده مجلس اظهار کرد: نماینده مجلس علاوه بر اینکه باید مخلص، اهل دین و انقلابی باشد، باید سخنگوی ملت و انتقال دهنده مشکلات مردم به دولت و حاکمیت، و همچنین رابطی قوی بین دولت و ملت باشد وخواسته‌های مردم و دلسوزی‌های آنها را به دولت ابلاغ و خدمات دولت را هم برای مردم تشریح کند.

وی گفت: نماینده موظف است پیام محرومیت مردم مستضعف را به دولت برساند و در حد توان برای رفاه عمومی منطقه، تلاش و فعالیت مضاعف از خود نشان دهد،

امام‌ جمعه پاوه مردم و دولت ایران را در سالگرد سی و هفتمین سال از بهار انقلاب، مواجه با دو امتحان مهم انتخابات و جریان تندروی در دنیا دانست و تصریح کرد: حضور در انتخابات، صرفاً انداختن یک رأی در صندوق نیست، بلکه نشانه اقتدار، قدرت‌نمایی و استقلال نظام و همچنین در صحنه بودن و بصیرت مردم و شکر امنیت موجود است.

وی گفت: همین بصیرت و در صحنه بودن سبب خواهد شد جریانات تکفیری و تندرو که برای ما خواب‌ها دیده‌اند نتوانند در جامعه نفوذ کنند و اگر در مقابل این مسئولیت کوتاه بیاییم، متضرر می‌شویم.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت