میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
از سوی بوکوحرام صورت گرفت؛

سوزانده شدن 65 غیرنظامی در نیجریه

منابع خبری اعلام کردند گروه تروریستی بوکو حرام، با حمله به شهری در شمال شرقی نیجریه، دست‌کم ۶۵ غیرنظامی را زنده زنده سوزاندند.
کد خبر: ۵۶۴۸۱۱
| |
6486 بازدید
منابع خبری اعلام کردند گروه تروریستی بوکو حرام، با حمله به شهری در شمال شرقی نیجریه، دست‌کم ۶۵ غیرنظامی را زنده زنده سوزاندند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از رویترز، منابع رسانه‌ای اعلام کردند، روز شنبه، دست‌کم 65 نفر در جریان حمله گروه بوکو حرام به منطقه‌ای در نزدیکی مایدوگوری در شمال شرقی نیجریه، آتش زده شدند.

منابع امنیتی و بهداشتی با تایید این خبر، تصریح کردند، اجساد بیش از 10 نفر از قربانیان کاملا سوخته شده و از این‌رو شناسایی هویت آنها ممکن نیست.

این خونین‌ترین و سومین حمله بزرگ این گروه تروریستی طی روزهای اخیر در نیجریه به شمار می‌رود.

شورش 6 ساله بوکوحرام تاکنون جان ده‌ها هزار تن را گرفته است. از زمانی که "محمدو بوهاری" رئیس‌جمهوری نیجریه در مارس 2015  با وعده توقف شورش بوکوحرام، زمام امور کشور را به دست گرفته نیز دست کم 1000 غیرنظامی کشته شده‌ است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات