پرداخت غرامت جودوكاران سانحه هوايي با تاييد هويت
رئيس هيات رئيسه و مديرعامل شركت سهامي بيمه ايران گفت: به تمامي سرنشينان هواپيماي كاسپين كه دچار سانحه شدند با احراز هويت، غرامت تعلق ميگيرد.
جواد سهاميان مقدم در گفت و گو با فارس ضمن ابراز تاسف از حادثه پيش آمده اظهار داشت: سرنشينان هواپيما را بيمه كرده ايم؛ هرگاه بر اساس گواهي پزشكي قانوني، گزارش فوت و خدمات هواپيمايي كشوري مشخص شود كه فردي با هويت خودش در هواپيما بوده، غرامتش را مي دهيم.
وي با تاكيد دوباره بر اينكه هر فردي سرنشين هواپيما بود و هويتش محرز شد، موظف به پرداخت غرامتش هستيم، تصريح كرد: هواپيمايي خدمات كشوري و شركت كاسپين بايد هويت فرد متوفي را تاييد كنند. وقتي آنها اين مسئله را تاييد و گواهي فوت و پزشكي قانوني را ارائه دهند انصاف نيست كه به جزئيات ديگر بپردازيم.
سهاميان مقدم درباره شايعه عدم پرداخت غرامت سرنشينان هواپيما به دليل مشكل سه جودوكار لرستاني خاطرنشان كرد: اين مسائل اظهارنظرهاي ما نبوده است، در خدمت تمامي اين نفرات هستيم. هويت آنها را از طريق هواپيمايي كشوري و كاسپين پي گيري مي كنيم و در بيمه ايران متعهد به اجراي قوانين با حسن نيت هستيم.
وي افزود: عدم پرداخت غرامت هنر نيست و ما بايد به دنبال رفع مشكلات باشيم. به بازماندگان اطمينان خاطر مي دهيم كه كميته اي تحت عنوان رسيدگي به سانحه هواپيمايي كاسپين در بخش حمل و نقل تشكيل و از لحظه حادثه در محل حضور پيدا كردهايم. تا كنون با بيمه گذار خود كه هواپيمايي كاسپين است بارها نشست داشته و مذاكره داشته ايم.
سهاميان مقدم يادآورد شد: در حال پيگيري مسائل هستيم و به محض اينكه مدارك به دستمان برسد، حداكثر 24 ساعت نسبت به پرداخت غرامت اقدام مي كنيم.


