جلسه نمایندگان ردصلاحیت‌شده با شورای نگهبان

جمعی از نمایندگان مجلس امروز با اعضای شورای نگهبان دیدار کردند.
کد خبر: ۵۶۳۶۲۶
| |
8263 بازدید

جمعی از نمایندگان مجلس امروز با اعضای شورای نگهبان دیدار کردند.

به گزارش خبرآنلاین، نمایندگان مجلس نهم که صلاحیت آن ها برای حضور در انتخابات مجلس دهم از سوی هیئت نظارت رد یا عدم احراز شده بود ظهر امروز و پس از پایان جلسه علنی مجلس در تالار آینه مجلس مشروطه با نمایندگانی از شورای نگهبان دیدار و گفت وگو کردند.

در این جلسه نمایندگانی که نسبت به رد یا عدم احزار صلاحیت خود اعتراض داشتند دلایل خود را به محسن اسماعیلی و محمدرضا علیزاده دو عضو حقوقدان شورای نگهبان توضیح داده ومدارک خود را در اختیار آن ها قرار دادند.

علی لاریجانی که در سفر عراق به سر می برد پیش از سفر به عراق بر حل مشکل نمایندگان رد صلاحیت شده تاکید کرده بود.

اکثر نمایندگانی که صلاحیت آن ها برای انتخابات آتی تائید نشده و در این جلسه حضور داشتند، اعضای فراکسیون رهروان ولایت بودند.

گفتنی است؛ خبر برگزاری این جلسه را عابد فتاحی، نماینده مردم ارومیه که جزء نمایندگان رد صلاحیت شده در گفتگو با خبرآنلاین تائید و ابراز امیدواری کرد که مشکل برخی نمایندگان مجلس نهم با تدبیر رئیس مجلس، رئیس جمهور و مساعدت دبیر و اعضای شورای نگهبان حل شود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت