۱کشته و ۴ مصدوم در تصادف در جاده بهشت زهرا

کد خبر: ۵۶۲۱۸۸
| |
5478 بازدید

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از برخورد دو دستگاه خودرو سواری در شهرک صالح آباد خبر داد و گفت: این حادثه یک کشته و ۴ مصدوم بر جای گذاشت.

سیدجلال ملکی در گفت‌وگو با مهر، ساعت ۱۶:۲۹ عصر روز گذشته حادثه تصادف در بزرگراه بهشت زهرا (س) ورودی شهرک صالح آباد به سامانه ۱۲۵ اعلام و ماموران ایستگاه ۴۷ به محل حادثه اعزام شدند.

وی اظهار کرد: یک دستگاه خودرو سواری سمند با پنج سرنشین خانم در حین حرکت با یک دستگاه کیا اسپورتیج برخورد کرد و پس از منحرف شدن از مسیر اصلی در شانه خاکی حاشیه جاده متوقف شد.

ملکی افزود: بر اثر شدت این حادثه یک خانم ۶۵ ساله جان خود را از دست داد و ۴ خانم دیگر مصدوم شدند که توسط آتش نشانان تحویل عوامل اورژانس شدند تا به مراکز درمانی انتقال پیدا کنند.

وی خاطرنشان کرد: حوالی ساعت ۱۸ آتش نشانان به عملیات خود خاتمه دادند و محل برای بررسی علت وقوع این سانحه رانندگی در اختیار کارشناسان پلیس راهور قرار داده شد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
مرجع جواهرات
الی گشت