کرسنت هم علیه ایران شکایت کرد

در متن شکایت نامه شرکت کرسنت علیه ایران به مراجع بین المللی داوری، دلیل این شکایت تاخیر ایران در صدور گاز به امارات که بر اساس قرارداد قبلی مورد توافق قرار گرفته، اعلام شده است.
کد خبر: ۵۶۱۰۳
| |
13340 بازدید
شرکت کرسنت امارات علیه ایران درباره تاخیر در صادرات گاز به این کشور به مراجع بین المللی شکایت کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، شرکت الهلال (کرسنت) امارات متحده عربی برای پیگیری ادعاهای خود در داوری بین المللی و به دنبال سالها مناقشه با مسئولان مختلف وزارت نفت پرونده واردات گاز از ایران را برای قضاوت به مراجع بین المللی کشاند.

در متن شکایت نامه شرکت کرسنت علیه ایران به مراجع بین المللی داوری، دلیل این شکایت تاخیر ایران در صدور گاز به امارات که بر اساس قرارداد قبلی مورد توافق قرار گرفته، اعلام شده است.

کرسنت اعلام کرد: قرارداد دریافت گاز از ایران پس از امضا چندین سال است که اجرایی نشده و این موضوع صبر مشتریان این شرکت در امارات را لبریز کرده است.

به گزارش مهر، مقامات وزارت نفت ایران پیش از این اعلام کرده بودند در صورتی که مدیران شرکت کرسنت حاضر به اصلاح قیمت گاز در قرارداد گاز تولیدشده در میدان سلمان نباشند، گاز تولید شده در این میدان را برای استفاده داخلی به عسلویه منتقل خواهد شد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟