دستبرد میلیونی راننده به شرکت

کد خبر: ۵۵۸۴۹۸
|
۱۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۰ 04 January 2016
|
2660 بازدید
راننده یک شرکت خصوصی در مشهد دزد 500 میلیون ریالی اموال شرکت بود.

به گزارش ایران، رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی گفت: با شکایتی توسط نماینده حقوقی یک شرکت خصوصی در خیابان گلستان مشهد مبنی بر سرقت اموال تیمی از مأموران اداره مبارزه با سرقت پایگاه غرب شهر مشهد وارد عمل شدند.

ســـــرهنگ حسین بیدمشکی افزود: در بررسی‌های به عمل آمده مأموران پلیس آگاهی مشخص شد تعداد 6 هزار و 500 قطعه مثلثی پژو و 270 پوسته آلومینیومی گیربکس خودرو به مرور زمان طی چند ماه سرقت شده است.

وی تصریح کرد: کارآگاهان پلیس آگاهی با بررسی دقیق محل سرقت و یک سری تحقیقات میدانی به راننده 38 ساله شرکت که با یک نیسان وانت اقدام به جابه‌جایی اجناس می‌کرد مظنون شدند.

کارآگاه بیدمشکی تصریح کرد:‌ مظنون به سرقت در بازجویی‌های اولیه منکر هرگونه جرمی بود که در ادامه تحقیقات در مواجهه با دلایل پلیسی از او در صحنه جرم لب به اعتراف گشود و اظهار داشت در خارج از وقت اداری اموال را از شرکت خارج می‌کرد.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت