صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گوگل در اندیشه رقابت با تلگرام و واتس‌آپ

کد خبر: ۵۵۷۵۰۰
| |
6075 بازدید
گوگل به‌دنبال طراحی سرویس پیام‌رسان موبایلی تازه‌ای است که با بهره‌گیری از هوش مصنوعی بتواند بهتر با رقبای خود رقابت کند.

به گزارش فارس،  همه گیر شدن پیام‌رسان‌های موبایلی مانند تلگرام، واتس آپ و ... همراه با ورود جدی فیس بوک به این عرصه گوگل را نگران کرده و به فکر حضور جدی تر در این عرصه انداخته است. 
 
بررسی ها نشان می‌دهد در مجموع دو میلیارد نفر در سراسر جهان از این پیام رسان های موبایلی استفاده می‌کنند، اما دو مسنجر اختصاصی گوگل موسوم به Hangouts  و  Messenger محبوبیت بسیار کمتری از WhatsApp، WeChat و ... دارند. 
 
بسیاری از این مسنجرها برای کارها و فعالیت های گسترده تری قابل استفاده هستند. به عنوان مثال می توان از WeChat برای خرید کالا، پرداخت صورت حساب و تنظیم وقت ملاقات های مختلف استفاده کرد. 
 
بر طبق اخبار منتشر شده در مسنجر جدید گوگل برنامه‌های نرم افزاری با توان پاسخگویی به سوالات در دسترس خواهند بود. هنوز مشخص نیست این مسنجر چه زمانی در دسترس علاقمندان قرار می گیرد. اما ظاهرا گوگل از یک سال قبل در تلاش برای طراحی مسنجر جدید خود بوده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟