داوود‌اوغلو‌دیدار‌با‌رهبران‌حزب‌دموکراتیک‌را‌لغو‌کرد

نخست وزیر ترکیه امروز‌(شنبه)‌ گفت، نشست برنامه‌ریزی شده خود با رهبران حزب دموکراتیک خلق را به دلیل آن چه که وی "ریشه‌دار بودن سیاست‌های این حزب در خشونت" خواند، لغو می‌کند.
کد خبر: ۵۵۶۶۶۷
| |
3825 بازدید
نخست وزیر ترکیه امروز‌(شنبه)‌ گفت، نشست برنامه‌ریزی شده خود با رهبران حزب دموکراتیک خلق را به دلیل آن چه که وی "ریشه‌دار بودن سیاست‌های این حزب در خشونت" خواند، لغو می‌کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، احمد داوود اوغلو، نخست وزیر ترکیه قرار بود امروز با رهبران هر سه حزب اپوزیسیون این کشور در پارلمان به منظور بحث در مورد برنامه‌ریزی برای اصلاحات اساسی دیدار کند.

دفتر نخست وزیر ترکیه در بیانیه‌ای اعلام کرد: بیانیه‌های اخیر مقام‌های حزب دموکراتیک خلق بازتاب سیاستی است که از خشونت و تنش سود می‌برد. دیگر با این نگرش هیچ معنایی ندارد که ما با آنها بر سر یک میز بنشینیم.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت