صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

ضوابط نیروی انتظامی برای جمع آوری ماهواره

در بحث جمع‌آوري ماهواره‌ها وارد حريم خصوصي مردم نخواهيم شد و پليس در صورت مشاهده ديش‌هاي ماهواره به مديران مجتمع‌هاي مسكوني تذكر مي‌دهد تا خودشان اقدام به جمع‌آوري آنها كنند.
کد خبر: ۵۵۶۵۷
| |
33603 بازدید

فرمانده نيروي انتظامي كشور با بيان اينكه پليس در برابر جرائم مشهود اقدام خواهد كرد، گفت: در بحث جمع‌آوري ماهواره‌ها وارد حريم خصوصي مردم نخواهيم شد و پليس در صورت مشاهده ديش‌هاي ماهواره به مديران مجتمع‌هاي مسكوني تذكر مي‌دهد تا خودشان اقدام به جمع‌آوري آنها كنند.


به گزارش خبرنگار ايلنا، سردار اسماعيل احمدي‌مقدم امروز در حاشيه افتتاح هشتمين نمايشگاه تجهيزات پليس در جمع خبرنگاران در خصوص طرح‌هاي پليس قبل از برگزاري انتخابات اظهار داشت: باتوجه به شرايط قبل و بعد از انتخابات رياست جمهوري بيشتر طرح‌هاي پليس در شهر تهران عملاَ تعطيل شده بود، زيرا همه نيروهاي ما درگير امنيت انتخابات و حوادث پس از آن مي‌شوند.


فرمانده نيروي انتظامي ادامه داد: در حال حاضر پليس به انجام امور عادي خود مشغول شده و طرح‌هاي گذشته را دنبال مي‌كند وهيچ تشديد يا طرح جديدي در دستور كار ما نيست.


وي در خصوص عملكرد رسانه ملي گفت: رسانه ملي بايد به نحوي عمل كند تا آن تعداد معدودي از مردم كه اقدام به تماشاي ماهواره‌ها كرده و از آنها كسب اخبار مي‌كنند، به تماشاي رسانه ملي متمايل شوند.


سردار احمدي‌مقدم در پاسخ به خبرنگار ايلنا در خصوص خسارت وارد شده به پليس در نا آرامي‌هاي پس از انتخابات اظهار داشت: در ناآرامي‌هاي اخير تهران به جز صدمات بدني وارد شده به افراد پليس خسارات مالي قابل توجهي به پليس وارد نشده است و تا اين لحظه نيز هيچ شكايتي را مطرح نكرده‌ايم.


رئيس‌پليس كشور در خصوص نمايشگاه تجهيزات پليسي افزود: 146 شركت داخلي و خارجي در اين نمايشگاه شركت دارند كه توليدكنندگان داخلي در زمينه عرضه محصولات پليسي پيشرفت قابل توجهي داشته‌اند.


وي ادامه داد: در حال حاضر در حوزه‌هاي كشف جرائم، تجهيزات مراقبتي، سامانه پلاك خودرو،‌ گواهي‌نامه هوشمند، گذرنامه ديومتريك، تجهيزات سخت‌افزاري و نرم‌افزاري و ساير تجهيزات از توليدات داخلي استفاده مي‌كنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...