صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حکم حبس یک وکیل برای انتقاد از حزب حاکم در چین

یک وکیل حقوق بشری برجسته در چین به اتهام انتشار اظهارات انتقادآمیز علیه حزب حاکم کمونیست این کشور امروز (سه‌شنبه) به سه سال حبس تعلیقی محکوم شد.
کد خبر: ۵۵۵۹۳۰
| |
1923 بازدید
یک وکیل حقوق بشری برجسته در چین به اتهام انتشار اظهارات انتقادآمیز علیه حزب حاکم کمونیست این کشور امروز (سه‌شنبه) به سه سال حبس تعلیقی محکوم شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، "پو ژیکیانگ" از وکلای برجسته حقوق بشری در چین از سوی دادگاه حل اختلاف خلق چین به اتهام تحریک به نفرت قومی و ایجاد درگیری لفظی و اظهارات انتقادآمیز علیه حزب حاکم این کشور به سه سال حبس تعلیقی محکوم شد.

یک شبکه خبری چین اعلام کرد، وی این حکم را پذیرفته و به دنبال تجدیدنظر نیست.

وکیل این مرد گفت: پو به زندان منتقل نمی شود اما دیگر فردی آزاد نیست. ما این حکم را قبول نداریم چون او بی‌گناه است.

پو ژیکیانگ بین سال های 2011 تا 2015 در رسانه های اجتماعی اقدام به انتشار مطالبی علیه حزب حاکم چین می‌کرد.

در سه سال آینده این مرد تحت نظارت گسترده پلیس چین خواهد بود و برای خروج از پکن باید از پلیس و دادگاه اجازه بگیرد و اگر از محدودیت‌های در نظر گرفته شده تخطی کند به زندان منتقل می‌شود. در پایان این سه سال، اگر پلیس به این نتیجه برسد وی از هیچ یک از قوانین تخطی نکرده، حکم وی تعدیل می‌شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟