صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

موافقت با مرخصی مادران شاغل در صورت تعطیلی مدارس

کد خبر: ۵۵۵۰۵۴
| |
4316 بازدید

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران ضمن اشاره به تشکیل جلسه کارگروه هماهنگی مواقع اضطرار، هدف از این جلسه را پیش‌بینی اقدامات لازم برای کاهش آلودگی هوای تهران دانست و مصوبات این جلسه را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، محمد هادی حیدرزاده گفت: شرایط ناسالم هوای تهران در چند روز گذشته و پیش‌بینی پایداری هوا در چند روز آینده باعث شد جلسه کارگروه هماهنگی مواقع اضطرار صبح امروز با حضور معاونت عمرانی استانداری تهران در محل این استانداری برگزار شود.

وی با بیان اینکه این جلسه به منظور پیش‌بینی اقدامات لازم جهت کاهش آلودگی هوا در روزهای آینده تشکیل شد، افزود: علی‌رغم اقداماتی که در هفته گذشته در شرایط ناسالم هوا برابر دستورالعمل‌های موجود از دستگاه‌های اجرایی و مبادی مربوطه خواسته شد، به نظر می‌رسد در این شرایط می‌بایست اقدامات مناسب‌تر و پیشگیرانه‌تری اعمال شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران افزود: قطعا حفظ سلامت شهروندان و جلوگیری از ورود به وضعیت اضطرار آلودگی هوا از اولویت‌های دستگاه محیط زیست و اعضای کارگروه هماهنگی مواقع اضطرار آلودگی هوا است.

حیدرزاده با بیان اینکه در این جلسه نمایندگان دستگاه‌های حاضر نسبت به سلامت شهروندان دغدغه و حساسیت خاصی داشتند ادامه داد: بر اساس گزارش نماینده سازمان هواشناسی در این جلسه، پایداری هوا تا حوالی پایان هفته جاری ادامه خواهد داشت.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران و دبیر کمیته هماهنگی مواقع اضطرار در تشریح مصوبات این جلسه بیان کرد: مقرر شد موضوع اعلام تعطیلی مدارس در مقطع پیش دبستانی، مهد کودک و دبستان پس از هماهنگی با وزارت آموزش و پرورش برای روزهای یکشنبه و دوشنبه در شهرهای تهران، ری و اسلامشهر صورت پذیرد.

وی با اشاره به اینکه مقرر شد بازنگری اقدامات لازم و پیشگیرانه در شرایط ناسالم آلودگی هوا به منظور جلوگیری از ورود به شرایط اضطرار و تداوم آلودگی هوا از طریق دبیرخانه بررسی و پیشنهاد شود، اظهار کرد: همچنین به دستگاه‌های اجرایی اعلام شد در صورت تعطیلی مدارس با مرخصی مادران شاغل موافقت لازم صورت پذیرد.

حیدرزاده ادامه داد: تعطیلی معادن شن و ماسه، آسفالت و همچنین سیمان و توقف فعالیت‌های عمرانی در محدوده شهرهای تهران، قدس و پاکدشت به تصویب رسید.

به گزارش سایت اطلاع‌رسانی محیط زیست استان تهران (سامات)، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با بیان اینکه مقرر شد اورژانس تهران آمادگی کامل جهت خدمات‌رسانی به شهروندان را تا پایان هفته داشته باشد و همچنین فروش آرم طرح ترافیک روزانه از سوی شهرداری تهران تا پایان هفته ممنوع شد، تصریح کرد: تشدید برخورد با خودروهای دودزا و فاقد معاینه فنی، لغو مسابقات ورزشی در فضای باز در روزهای یکشنبه و دوشنبه و خودداری از ورزش صبحگاهی از دیگر مصوبات این جلسه بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟