پادشاه عربستان به مصر میرود
کد خبر: ۵۵۴۸۰۷
| | 3527 بازدید
سفیر عربستان در قاهره اعلام کرد که ملک سلمان بن عبدالعزیز به زودی سفری به قاهره خواهد داشت.
به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، احمد بن عبدالعزیز قطان، سفیر عربستان در مصر با اعلام اینکه ملک سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان به زودی به قاهره سفر خواهد کرد، گفت که باید این سفر با تفاهمهایی میان دو طرف همراه باشد.
وی تاکید کرد که با وجود کاهش قیمت نفت عربستان هرگز از کمک به مصر دست برنخواهد داشت.
اظهارات این سفیر پس از آن ایراد شد که روز گذشته خبرگزاری دولتی عربستان به نقل از مقامهای سلطنتی این کشور اعلام کرد، ریاض در نظر دارد، طی پنج سال مبلغ هشت میلیارد دلار (برابر با ۳/ ۷ میلیارد یورو) در مصر سرمایهگذاری کند.
پیشتر پادشاه عربستان قصد داشت به مصر سفر کند اما بعدا به دلایلی سفر خود را لغو کرد. به گفته منابع دلیل لغو این سفر اختلافات میان عربستان و مصر درباره سوریه بوده است. عربستان همواره بر برکناری بشار اسد، رئیسجمهوری سوریه تاکید دارد اما مصر چنین سرسختی از خود نشان نداده و موضعی ملایمتر در این باره دارد.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


