صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رایزنی وزرای خارجه ایران و نیجریه

در پی حوادث ناگوار نیجریه و کشتار مسلمانان این کشور، وزیر امور خارجه کشورمان ضمن تماس با همتای نیجریه‌ای خود، مراتب نگرانی عمیق خود را ابراز کرده و از دولت این کشور خواست برای جلوگیری از خشونت و ایجاد آرامش اقدامی جدی انجام دهد.
کد خبر: ۵۵۳۹۱۷
| |
3411 بازدید
بروز حوادث ناگوار نیجریه که طی آن تعدادی از مسلمانان این کشور در مقابل مسجدی در شهر زاریا کشته و مجروح گردیدند، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان  با آقای «جفری اونی ایما» وزیر امور خارجه نیجریه تماس تلفنی برقرار نمود.

به گزارش تسنیم در این تماس تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان ضمن تاکید بر روابط خوب  دوکشور، مراتب نگرانی‌های عمیق خود را از وقایع تأسف بار بوجود آمده برای جمعی از مسلمانان  منطقه زاریا نیجریه ابراز داشته و اعلام داشته  انتظار می‌رود دولت نیجریه اقدام جدی و سریعی برای اجتناب از خشونت و ایجاد آرامش و حفظ جان مسلمانان به عمل آورد.

وزیر امور خارجه نیجریه ابراز امیدواری نمود که با انجام رایزنی با مقامات ارشد این کشور، هر چه زودتر آرامش به منطقه بازگشته و از تشدید درگیری  ها و خشونت‌ها جلوگیری شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟