صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جدايي به خاطر فرزند بيمار

کد خبر: ۵۵۲۹۶۶
| |
3675 بازدید

زن جوان زمانيکه ديد فرزند شوهر دومش مرتب بيمار است و بايد از او پرستاري شود، به دادگاه خانواده رفت و درخواست طلاق داد.

به گزارش مردم سالاری، چندي پيش زن جواني با مراجعه به دادگاه خانواده درخواست طلاق داد و درخصوص علت آن به قاضي گفت: آقاي قاضي 8 ماهي مي‌شود که با شوهر دومم ازدواج کرده ام. از روز اولي که با اين مرد ازدواج کردم او يک دختر 2 ساله داشت و از من خواست که از دخترش هم مراقبت کنم. من هم قبول کردم و زندگي ما آغاز شد. ولي از همان روزهاي اول از اين ازدواج پشيمان شدم و متوجه شدم که نمي‌توانم از پس از اين زندگي بر بيايم.

وي افزود:دختر دو ساله شوهرم مرتب بيمار است و من هميشه بايد از او مراقبت کنم. هرچه هم به شوهرم مي‌گويم برايش پرستار بگيرد و کمي از کارهاي من کمتر کند، فايده اي ندارد. گويي مراقبت از فرزندش وظيفه من است و بايد از صبح تا شب از او مراقبت کنم.

زن جوان ادامه داد: از وقتي ازدواج کرده ام يک روز خوش هم ندارم و از صبح تا شب و از شب تا صبح در حال بچه داري و رسيدگي به اين دختربچه هستم. ديگر خسته شدم و مي‌خواهم براي هميشه به اين زندگي پايان دهم.

بعد از صحبت‌هاي اين زن قاضي شوهرش را هم به دادگاه احضار کرد تا صحبت‌هاي او را هم بشنود و بعد از آن در اين باره تصميم‌گيري کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟