صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عکس: اسناد پرداخت 111 هزار دلار پاداش برانكو

بر اساس اين اسناد پاداش برانكو ايوانكوويچ طبق بند 9 قرارداد وي با فدراسيون فوتبال در تاريخ 6/5/84 به مبلغ 111 هزار دلار به حساب وي واريز شده است.
کد خبر: ۵۴۹۶۶
| |
14440 بازدید

اسناد پرداخت پاداش "برانكو ايوانكوويچ" سرمربي پيشين تيم ملي فوتبال ايران منتشر شد.

به گزارش ايسنا، به دنبال شكايت برانكو ايوانكوويچ از فدراسيون فوتبال به فيفا به خاطر دريافت نكردن پاداشش پس از صعود ايران به جام جهاني 2006، محمد پهلوان دبير فدراسيون فوتبال در زمان رياست محمد دادگان اسناد پرداخت پاداش "برانكو ايوانكوويچ" را در اختيار گروه ورزش "ايسنا" قرار داد.

بر اساس اسناد منتشر شده در خصوص پرداخت پاداش برانكو ايوانكوويچ، سازمان تربيت بدني در مورخ 28/4/84 طي نامه‌اي به بانك ملي ايران شعبه‌ي حسابهاي دولتي - دايره ارز خواستار پرداخت مبلغي معادل 111 هزار دلا ر طبق بند 9 قرارداد وي با فدراسيون فوتبال به جهت صعود تيم ملي به رقابتهاي جام جهاني 2006 شد.

بر اساس اين اسناد پاداش برانكو ايوانكوويچ طبق بند 9 قرارداد وي با فدراسيون فوتبال در تاريخ 6/5/84 به مبلغ 111 هزار دلار به حساب وي واريز شده است.

در نامه‌ي سازمان تربيت بدني به بانك ملي ايران شعبه‌ي حسابهاي دولتي - دايره ارز آمده است: احتراما نظر به قرارداد في مابين فدراسيون فوتبال و برانكو ايوانكويچ سرمربي تيم ملي بزرگسالان با توجه به صعود تيم ملي به جام جهاني فوتبال2006 و در جهت اجراي بند 9 قرارداد، خواهشمند است دستور فرماييد مبلغ 111000 دلار را با احتساب ارز يارانه‌اي با دريافت مابقي هم ارز ريالي از نماينده فدراسيون و برداشت مبلغ 660.450.000 بابت ما به التفاوت نرخ ارز از حساب 90177 اين سازمان نزد آن بانك اقدام و ارز ياد شده را به آدرس ذيل حواله نماييد.

بديهي است كليه ضوابط و مقررات در اين رابطه رعايت و اجرا گرديده است.

BROJ RACU NA

: ADRESA

20111ERSTE BANK

7000EISEN STAD-AUSTRIA- OSTERAOCH

BROJ:300511- 60484 IVANKOVIC BRANKO

محمد رضا پهلوان در گفت وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد:‌ طي روزهاي اخير مطالبي پيرامون پرداخت پاداش برانكو مطرح شده كه به نظر مي‌رسد طرح اين موضوع در مقطع زماني فعلي سوال برانگيز است.

دبير كل پيشين فدراسيون فوتبال ادامه داد: علي‌رغم اين كه مساله‌ي پرداخت پاداش برانكو بارها توسط مسوولان فدراسيون توضيح داده شده، باز هم به اين مساله دامن زده مي‌شود كه از نظر من طرح اين موضوع حاكي از اين است كه عده‌اي قصد دارند شكست تاسف بار تيم ملي و عدم صعود به جام جهاني را تحت الشعاع قرار داده و اذهان مردم ورزش دوست كشور را متوجه مساله ديگري كنند.

وي اضافه كرد:‌ پس از اين كه فدراسيون زمان دادگان به افراد جديد تحويل داده شد بارها توسط سازمان‌هاي مختلف نظارتي مورد بررسي قرار گرفت و خوشبختانه هيچ گونه اقدامي كه حاكي از خلاف مقررات و قانون باشد در آن مشاهده نشد و فدراسيون تمام تعهدات خود در قبال سازمان‌ها و ارگان‌ها از جمله پاداش برانكو را انجام داده است.

دبير پيشين فدراسيون فوتبال در بخش ديگري از گفت‌وگوي خود با ايسنا تاكيد كرد: علي رغم اين كه مدارك و مستندات مربوط به پرداخت پاداش برانكو طبق بند 9 قرارداد وي با فدراسيون وقت در محل فدراسيون موجود است باز هم شاهد هستيم كه عده‌اي مسوول يا غير مسوول موضوع عدم پرداخت پاداش را مطرح مي‌كنند. بر اين اساس و به جهت روشن شدن اذهان عمومي و جامعه‌ي ورزش و با هدف گرفتن فرصت از كساني كه مي‌خواهند با طرح مسائل حاشيه‌اي پوششي براي ضعف‌هاي متعدد فدراسيون فوتبال از جمله عدم توفيق در صعود به جام جهاني و ناكامي‌هاي ديگر بگذارند مدارك مربوط را ارائه كرديم.

وي افزود:‌ اميدوارم اين مدارك بتواند به حاشيه‌هاي اخير پايان دهد تا اين قبيل موضوعات دستاويزي براي فرار از واقعيات نباشد.




مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟