ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واکنش اوباما به حملات تروریستی مالی

رئیس جمهور آمریکا که در کوالالامپور پایتخت مالزی به سر می برد، ادعا کرد حملات به هتلی در مالی تنها عزم این کشور و متحدانش را «برای مبارزه با کسانی که شهروندان را مورد هدف قرار می دهند» راسخ تر کرده است.
کد خبر: ۵۴۸۷۲۹
| |
4057 بازدید

رئیس جمهور آمریکا روز شنبه در پی حمله مسلحانه به هتلی در باماکو پایتخت مالی که دستکم 27 کشته برجا گذاشت، خواستار اتحاد بیشتر و جدی تر متحدان این کشور برای مبارزه با کسانی شد که شهروندان را مورد هدف قرار می دهند.

به گزارش ایرنا، باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا که در کوالالامپور پایتخت مالزی به سر می برد، ادعا کرد حملات به هتلی در مالی تنها عزم این کشور و متحدانش را «برای مبارزه با کسانی که شهروندان را مورد هدف قرار می دهند» راسخ تر کرده است.

وی طی سخنانی در اجلاس سران آ.سه.آن، گفت: این اقدام باعث می شود اجازه ندهیم تروریست ها بهشت امنی داشته باشند.

به گزارش شبکه خبری آسیا، وی این حملات را «هشدار قوی دیگری ناشی از معضل تروریسم» دانست و گفت: حملات مالی اراده ما برای حل این چالش راسخ تر کرده است.

رئیس جمهوری آمریکا ادعا کرد این کشور برای مواجهه با عاملان این حرکت تروریستی عزم جدی دارد.
یک تبعه آمریکا روز جمعه در حمله افراد مسلح به هتل «رادیسون بلو» باماکو کشته شد و حدود 10 نفر دیگر از چنگ گروگان گیرها نجات یافتند.

مسئولیت این حرکت تروریستی را گروه «المرابطون» یک گروه تروریستی نزدیک به القاعده به فرماندهی 'مختار بالمختار' بر عهده گرفته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟