گروگان گیری ۱۷۰ نفری در پایتخت مالی
ده فرد مسلح در حمله به هتلی در شهر باماکو پایتخت مالی ، ۱۷۰ نفر را که احتمالا شماری از آنها از نیروهای بین المللی هستند، گروگان گرفتند.
کد خبر: ۵۴۸۶۱۳
| | 4098 بازدید
ده فرد مسلح در حمله به هتلی در شهر باماکو پایتخت مالی ، ۱۷۰ نفر را که احتمالا شماری از آنها از نیروهای بین المللی هستند، گروگان گرفتند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، به نقل از شبکه تلویزیونی الحدث ، افراد مسلح صبح روز جمعه با حمله به هتل رادیسون در باماکو حدود 140 مهمان و 30 خدمه این هتل را گروگان گرفتند.
یک منبع عالی رتبه امنیتی از شنیده شدن صدای چند انفجار و تیراندازی در هتل رادیسون خبر داده و گفته است، نیروهای پلیس منطقه را محاصره کردهاند.
بر اساس گزارشهای منتشر شده رسانه های محلی در این حمله تاکنون پنج نفر از جمله اتباع خارجی کشته شدهاند.
گفته می شود در میان گروگانها چندین تبعه خارجی از جمله آمریکایی ، چینی و نظامیان فرانسوی وجود دارد.
تلویزیون دولتی مالی از آزادی 80 نفر از افراد گروگان گرفته شده در هتلی در باماکو پایتخت این کشور خبر داد.
رئیس جمهور کشور مالی اعلام کرد: حمله به هتل رادیسون در باماکو پایتخت این کشور تروریستی است.
فرانسه روز جمعه از اعزام 40 ژاندارم زبده فرانسوی به باماکو پایتخت مالی خبر داد.
این حادثه در پی ماجرای گروگان گیری تقریبا 24 ساعته در هتل دیگری در ماه اوت در شهری در مرکز مالی روی داده است.
چهار سرباز، پنج تن از کارکنان سازمان ملل و چهار مهاجم در آن حادثه کشته شدند.
این در حالی است که تاکنون فرد یا گروهی مسئولیت گروگان گیری امروز در مالی را به عهده نگرفته و معلوم نیست این حمله با تیراندازی و انفجارهای هفته گذشته در پاریس مرتبط است یا خیر.
حملات تروریستی اخیر در شهر پاریس 132 کشته و 350 زخمی بر جا گذاشت.
گروههای شورشی مرتبط با القاعده بین مارس و آوریل 2012 کنترل شمال مالی را در اختیار گرفتند و در این منطقه متمرکز شدند؛ این تصرف مدتها ادامه داشت و با عملیات نظامی تحت فرمان فرانسه که از ژانویه 2013 در این منطقه آغاز شده است، پایان یافت.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


