صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مطهری:صداوسیما چرابه هاشمی فرصت نداد؟

کد خبر: ۵۴۷۹۳
| |
37916 بازدید

علی مطهری نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در گفت‌وگو با فارس گفت: اشتباهات اصلاح طلبان بعد از انتخابات بیشتر بود اما جریان اصولگرا هم قبل و بعد از انتخابات مرتکب اشتباهاتی شد.

وی نحوه مناظره بین احمدی نژاد و موسوی را باعث احساسی شدن فضای انتخابات دانست و افزود: صدا و سیما باید فرصت دفاع به هاشمی رفسنجانی می‌داد و وزارت کشور نیز باید برای تجمعاتی که به نتیجه انتخابات معترض بودند مجوز صادر می نمود تا فضا آرام شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با توصیه به همدلی و همکاری در شرایط فعلی، از معترضان خواست ضمن بیان انتقادات خود به آغوش انقلاب بازگردند و به گونه ای عمل نکنند که گویی نهضتی را علیه انقلاب اسلامی هدایت می کنند.

وی افزود: نظام اسلامی با رأفت خویش می تواند از اشتباهات گذشت کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟