صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
هدايتي، استيلي، کاشاني؛

گروه دامول در ليگ برتر!

حسين هدايتي گروهي از منتقدان سازمان تربيت بدني را گرد خود جمع کرده است. همين کفايت مي کند تا نگاهي دقيق تر متوجه استيل آذين در فصل آينده شود. آيا همين کلوني جديد و مخالفاني که مي خواهند با تمامي قدرت خودنمايي کنند، در اين ليگ يک جاذبه ويژه نخواهد بود؟!
کد خبر: ۵۴۶۱۲
| |
2998 بازدید

ليگ به زودي نامي جديد را به خود مي بيند. نامي که شايد خيلي ها انتظار داشتند يک سال پيشتر و در روزهاي بذل و بخششهاي مالي مدير متمولش به ليگ برتر برسد، درست در سالي که با بودجه اي به مراتب پايين تر و متعادل تر شکل گرفت، خود را به جمع تيمهاي برتر فوتبال ايران رساند.

به نوشته قدس؛ استيل آذين، حالا در فاصله کمتر از يک ماه تا آغاز ليگ برتر، مبدل به يکي از خبرسازترين و شايد هم جذاب ترين تيمهاي ليگ برتر شده است. تيمي که همچنان با مديريت آبراموويچ وطني (حسين هدايتي) جلو مي رود و اين روزها مربي نام آشنايي مانند حميد استيلي را هم روي نيمکت مربيگري خود مي بيند!

***
جاذبه هاي استيل آذين براي تبديل شدن به يک قطب در فوتبال ايران کفايت نمي کند. نمي توان انتظار داشت تيمي مانند استيل آذين که از روز تولدش تا امروز فقط دو سال سپري مي شود، کلوني چند صدهزار نفري را دور خود شکل دهد، اما اين واقعيت که هدايتي مي کوشد با جمع کردن بهترينها يا حداقل محبوب ترينهاي فوتبال ايران، خود را در تيررس نگاه عمومي قرار دهد و تبديل به تيم دوم هواداران فوتبال شود، دور از واقعيت به نظر نمي رسد.

استيل آذين شما را به ياد چه چيزي مي اندازد؟ شايد در ضمير ناخودآگاه خود به سراغ علي پروين برويد. مردي که هرچند با اين تيم آخرين شکست خود را تجربه کرد، ولي در تار و پود اين تيم جايي براي خود ديد.

هنوز بسياري ناخودآگاه به ياد پرويني مي افتند که با ادبيات خاص خود در مورد تملک خود د ر اين تيم سخن مي گفت و البته در پايان فصل با وجود تمامي ستارگانش شکستي فراموش نشدني را براي خود ديد. اما استيل آذين سال گذشته را با نادر دست نشان پشت سر گذاشت.

مردي که محبوبيت بزرگي نداشت، اما ميان بازيکنان از وجاهتي مقبول برخوردار بود. حضور دست نشان معني مطلق نتيجه گرايي و تلاش خاموش هدايتي براي حضوري دوباره در ليگ برتر را مي داد. دقيقاً همان چيزي که استيل آذين به آن دست يافت!

اما سؤال اين جاست که استيل آذين فردا شما را به ياد چه کساني مي اندازد؟! امروز حسين هدايتي به عنوان مديري که با وعده هاي بزرگ سازمان به پرسپوليس آمد و با ناملايمتي همين مرد رانده شد، در رأس اين تيم قرار گرفته است. روي نيمکت مربيگري حميد استيلي را مي بينيم که در پرسپوليس وجاهتي مقبول داشت و نقشي انکار ناپذير در کامروايي قهرمان بازي کرد و سپس به صورت ناگهاني از اين تيم رانده شد.

حالا نام حبيب کاشاني هم به ميان مي آيد. مديري که مي دانيم نقش او در جام قهرماني پرسپوليس ماندگار خواهد ماند. او هم از پرسپوليس رانده شد و البته مي دانيم او در کش و قوسي دايمي با سازمان تربيت بدني قرار دارد. همان طور که حميد استيلي به دليل همين اختلاف نظرهاي سازمان، با کاشاني در پرسپوليس جايي نيافت.

***
حسين هدايتي گروهي از منتقدان سازمان تربيت بدني را گرد خود جمع کرده است. همين کفايت مي کند تا نگاهي دقيق تر متوجه استيل آذين در فصل آينده شود. آيا همين کلوني جديد و مخالفاني که مي خواهند با تمامي قدرت خودنمايي کنند، در اين ليگ يک جاذبه ويژه نخواهد بود؟!

هدايتي هرچند اين روزها سکوت اختيار کرده و حرفي در مورد آينده نمي زند، اما از رفتار خاص او و گزينه هايي که برمي گزيند مي توان متوجه تمايلاتش شد. يک تيم خصوصي که ليگ را داغ مي کند... اگر بخواهيم رؤيايي و فيلم پردازانه فکر کنيم شايد بتوان به آنها لقب گروه دامول را داد! آيا به آنها به شکلي خاص نگاه نمي کنيد؟

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟