صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اسکوچیچ: گل‌های بچگانه‌ای خوردیم

دراگان اسکوچیچ گفت که تیمش با دریافت گل‌های بچگانه بازی را واگذار کرده است.
کد خبر: ۵۴۴۷۳۹
| |
3093 بازدید
دراگان اسکوچیچ گفت که تیمش با دریافت گل‌های بچگانه بازی را واگذار کرده است.

به گزارش ایسنا، سرمربی تیم فوتبال فولاد در نشست خبری پس از شکست سه بر یک تیمش برابر استقلال گفت: امروز خوب شروع کردیم ولی مثل گذشته با گل‌های بچگانه بازی را واگذار کردیم.

او افزود: اگر اغراق نکنم ما امسال از ده ضربه ایستگاهی 20 گل خورده‌ایم. ما روی زمین بازی خوبی ارائه دادیم. متاسفانه از ابتدای لیگ تا الان ما در محوطه جریمه حریف فقیر هستیم.

سرمربی فولاد درباره داوری این دیدار بیان کرد: ما از داوری رضایت داریم و آنها کار خود را به خوبی انجام دادند.

او افزود: فوتبال بازی‌ای است که دو طرف دارد اما بازیکنان در اواخر بازی فراموش کردند که باید به دروازه حریف هم توجه کنند. من از عملکرد آنها بویژه در 15 دقیقه پایانی ناراضی‌ام چون احساسی کار کردند و نظم تیمی را به هم زدند.

سرمربی فولاد درباره آینده خودش و فولاد هم گفت: ما اکنون هزینه نداشتن بازیکنان با کیفیت را پرداخت می‌کنیم. اگر قرار است مقصر این اتفاق‌ها من باشم پس بهتر است مسئولان باشگاه به من گوشزد کنند اما اگر کسان دیگری مقصرند، باید مشخص شود. به هر حال بازیکنانی در فهرست من بودند که اکنون در استقلال بازی می‌کنند.

وی درباره تاثیر تعطیلات لیگ برتر در روند آماده‌سازی تیمش نیز اظهار کرد: پس از چندین هفته شیوه درست را پیدا کرده‌ایم و چند هفته است که خوب کار می‌کنیم. برای اینکه این روند خوب و رو به رشد را ادامه دهیم به چند بازیکن جدید نیاز داریم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟