صفحه خبر لوگوبالا تابناک

داعش کودکان فراری را اعدام می‌کند!

گروه تروریستی داعش کودکانی را که به اجبار در این گروه مشغول گذراندن دوره های آموزشی بودند، به اتهام تلاش برای فرار اعدام کرد.
کد خبر: ۵۴۳۷۰۱
| |
7062 بازدید
|
۲
گروه تروریستی داعش کودکانی را که به اجبار در این گروه مشغول گذراندن دوره های آموزشی بودند، به اتهام تلاش برای فرار اعدام کرد.

به گزارش العالم، سایت خبری المرصد عربستان امروز یکشنبه نوشت: داعش 12 کودک را که درپی فرار از پایگاه آموزشی این گروه تروریستی در شهر موصل عراق بودند، اعدام کرد.

شبکۀ خبری کُرد رووداو که مقرش در شهر اربیل منطقه کردستان عراق است ، به نقل از سعید مموزینی مسئول اطلاع رسانی حزب دمکرات این منطقه گزارش داد: این کودکان که در پایگاه آموزشی " السلام " داعش در شرق شهر موصل آموزش می بینند ، قصد فرار داشتند که دستگیر و در منطقه غابات اعدام شدند.

مموزینی افزود: سن کودکان بین 12 سال تا 16 سال بود و همگی اهل موصل و عرب بودند.

کمیسیون عالی حقوق بشر عراق چندی پیش از سازمان ملل متحد خواست با صدور قطعنامه ای داعش را به علت ربودن، آموزش دادن و اجبار کودکان به جنگیدن جزء گروه هایِ مرتکب کشتار جمعی و جنایات ضد بشری تلقی کند.

این کمیسیون همچنین خواستار برگزاری کنفرانسی بین المللی برای تعیین مجازات های بازدارنده درباره قضیه اجبار کودکان به جنگیدن شد و اعلام کرد که مجلس نمایندگان عراق نیز باید قانونی را برای حمایت از کودکان تدوین و تصویب کند.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۲
پریسا
|
Sweden
|
۱۰:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۰
امریکا و اسراییل این گروه رو به وجود اوردند و همش دارن فیلم بازی می کنن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۰
خدا بانیان این گروهک متوحش شیطانی رو نبخشه تا ابد
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان