صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
طی روزهای آینده؛

گرد و غبار در استان کرمان

رئیس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی کرمان گفت: طی روزهای آینده پدیده غالب استان کرمان گرد و غبار است.
کد خبر: ۵۴۳۲۰۶
| |
4027 بازدید
رئیس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی کرمان گفت: طی روزهای آینده پدیده غالب استان کرمان گرد و غبار است.

حمیده حبیبی در گفتگو با مهر اظهارداشت: طی روزهای آینده پدیده غالب در استان کرمان وزش باد و نیمه ابری شدن هوا است.

وی افزود: پیش بینی می شود دمای هوا نیز در روزهای آتی به خصوص در ارتفاعات سردتر شود به همین دلیل به کشاورزان توصیه می کنیم تدابیر لازم را برای جلوگیری از سرمازدگی رعایت کنند.

رئیس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی کرمان ادامه داد: همچنین در برخی مناطق مرتع کرمان امکان افزایش ابر و بارندگی نیز وجود دارد.

وی گفت: وزش باد و بروز گرد و غبار به خصوص در شمال و شرق استان کرمان پدیده غالب خواهد بود.

وی قلعه گنج را گرمترین و لاله زار را سردترین منطقه کرمان طی ساعتهای گذشته دانست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان