تعرض به حریم یک مسجد تاریخی در یزد
با نصب رمپ برقی در مسجد تاریخی ملاءاسماعیل یزد،تعرض جدی به حریم تاریخی این بنای تاریخی وارد شده است.
با نصب رمپ برقی در مسجد تاریخی ملاءاسماعیل یزد،تعرض جدی به حریم تاریخی این بنای تاریخی وارد شده است.
به گزارش تابناک یزد، این مسجد در جنوب میدان بازارخان یزد قرار دارد که به دستور آخوند ملا اسماعیل عقدایی از علما قرن سیزدهم هجری ساخته شده است.

ملا اسماعیل در سال ۱۲۲۲ ظریف کاری های گنبد و شبستان را تمام کرد و پس از مرگش میرزا سلیمان طباطبائی برای تمام کردن ساخت این بنا تلاش زیادی کرد.
کتیبه های زیادی با خط نستعلیق و نسخ اطراف سر در وجود دارد و در حال حاضر از این مسجد برای برگزاری نماز جمعه استفاده می شود.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳۲
انتشار یافته: ۳
من اين مسجد را ديدم از نظر معماري جوري طراحي شده كه براي وارد شدن به حياط اصلي مسجد تعداد زيادي پله وجود دارد كه براي افراد مسن و معلول ورود به حياط اصلي جهت اقامه نماز بسيار دشوار است .
در ضمن نماز جمعه يزد در اين مكان برگزار ميشود .
همچنين براي قرار دادن اين رمپ برقي هيچ آسيبي به ساختمان مسجد وارد نشده است.
حال قضاوت اين كه آيا تعرض جدي به مسجد وارد شده است يا نه به عهده شما.....
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟



