صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برج ميلاد ؛ ناپديد شد

کد خبر: ۵۴۲۰۲
| |
9797 بازدید

برج ميلاد تهران با ارتفاع ‪ ۴۳۵‬متري به عنوان چهارمين برج بلند مخابراتي دنيا كه از هر نقطه پايتخت قابل رويت بود از ظهر امروز و با ورود توده گرد و غبار هواي تهران ناپديد شد.

به گزارش ايرنا، شهروندان تهراني از ظهر امروز به يكباره شاهد ذرات ريز گرد و غبار در آسمان شهر بودند كه به گفته كارشناسان هواشناسي ناشي از توده هوايي است كه از چند روز گذشته از كشورهاي عراق و عربستان وارد ايران شده است.

گرد و غبار كنوني هواي تهران به قدري است كه اكثر ساختمان‌هاي بلند شهر تهران، كوهپايه‌هاي البرز و نمادهاي ملي تهران همچون برج ميلاد و ميدان آزادي در آن محو شده و تنها از فاصله نزديك قابل رويت است.

اين شرايط آلودگي اكنون استان‌هاي كردستان، كرمانشاه، ايلام، خوزستان، بوشهر، هرمزگان و بخش‌هايي از جنوب فارس وآذربايجان غربي را درگير كرده است و از امروز شهر تهران را نيز درگير خود كرده و بنا بر اعلام سازمان هواشناسي فردا (دوشنبه) تشديد نيز خواهد شد.

گرد و غبار شديد موجود در بسياري از شهرهاي غرب و جنوب غرب ايران روز گذشته موجب لغو پرواز شماره‌هاي ‪۴۰۸‬و ‪ ۴۰۹‬تهران به بوشهر و بالعكس از طريق هواپيماي ايرباس متعلق به هواپيمايي جمهوري اسلامي بود نيز شد.

شهروندان از تردد در شهر خودداري كنند

مديرعامل شركت كنترل كيفيت هواي شهرداري تهران در اين‌باره با اشاره به ورود گرد و غبار شديد به پايتخت به كليه بيماران قلبي و تنفسي توصيه كرد از تردد در هواي آزاد جدا خودداري كنند.

يوسف رشيدي با بيان اينكه گرد و غبار كنوني در پايتخت از غرب و جنوب غرب وارد كشور شده و انتظار مي‌رود تا فردا بعدازظهر اين گرد و غبار در تهران وجود داشته باشد اظهارداشت: رفته رفته بر ميزان آلاينده ذرات معلق در تهران افزوده مي‌شود و لذا شهروندان خصوصا بيماران قلبي و تنفسي بايد از تردد در هواي آزاد جدا خودداري كنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟