صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

مرزهای غربی برای تردد زائران عتبات باز است

برنامه ریزی های لازم برای تردد زائران از مرزهای زمینی به کشور عراق در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی انجام شده است.
کد خبر: ۵۴۰۲۶۰
| |
3779 بازدید

مدیرکل امورمرزی وزارت کشور گفت: برنامه ریزی های لازم برای تردد زائران از مرزهای زمینی به کشور عراق در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی انجام شده است.

به گزارش ایرنا، مجیدآقابابایی افزود: مرزهای شلمچه، چزابه و مهران برای تردد زائران عتبات عالیات جهت شرکت در مراسم تاسوعا و عاشورای حسینی باز خواهد بود.

مدیرکل امورمرزی وزارت کشور با بیان اینکه داشتن گذرنامه و ویزا برای تمامی زائران الزامی است، گفت: افراد قبل از حرکت به سمت مرزهای زمینی با مراجعه به سفارتخانه و کنسولگری عراق نسبت به تهیه ویزا اقدام کنند.

آقابابایی تاکید کرد: افراد به هیچ وجه بدون گذرنامه و ویزا به مرزهای زمینی مراجعه نکنند چرا که صدور ویزا در مرزها را نخواهیم داشت.

وی خاطرنشان کرد: همچنین برنامه ریزی لازم برای اعزام زائرین اباعبدالله الحسین(ع) در ایام اربعین حسینی در حال انجام است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار