تاکید رضایی بر تاسیس پژوهشکده دریا محور
با حضور دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس کمیسیون زیربنایی و امور تولیدی دبیرخانه مجمع و روسای چهار دانشگاه جنوب کشور، کمیسیون مشترک جهت راه اندازی پژوهشکده اقتصاد با محوریت دریا برگزار شد.
با حضور دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس کمیسیون زیربنایی و امور تولیدی دبیرخانه مجمع و روسای چهار دانشگاه جنوب کشور، کمیسیون مشترک جهت راه اندازی پژوهشکده اقتصاد با محوریت دریا برگزار شد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به ضرورت ها و اهداف راه اندازی یک پژوهشکده سیاستگذاری در سواحل جنوب کشور جهت پشتیبانی علمی از فعالیت های اقتصادی کشور در بخش های دولتی و عمومی و خصوصی گفت: ما به دنبال راه اندازی یک بخش اجرایی جدید برای دبیرخانه مجمع نیستیم بلکه یک ساماندهی علمی هستیم که مانند یک پل بین سیاست های کلان و صحنه اجرا عمل کند.
دکتر رضایی افزود: ممکن است پژوهشگاه سیاستگذاری مکران برای یک بنگاه بزرگ اقتصادی و مقیاس های بزرگ سرمایه گذاری، مشاوره و برنامه ارائه بدهند، در این صورت برای ما مهم است که اهداف و بندهای سیاست های کلان در آن مشاوره ها، مد نظر قرار بگیرند.
در این جلسه روسای دانشگاه های شهید باهنر کرمان، دانشگاه دولتی زاهدان، دانشگاه چابهار، دانشگاه هرمزگان و دکتر علی مبینی دهکردی، رییس کمیسیون زیربنایی و تولیدی دبیرخانه مجمع، دیدگاه ها و نقطه نظرات خود را پیرامون راه اندازی پژوهشکده اقتصاد با محوریت دریا ارائه کردند. مقرر شد طرحی، تهیه و به وزارت علوم جهت تصویب ارائه شود.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟



