صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
با زدن پنج گل به شهرداری سمنان؛

بغض مهاجمان استقلال ترکید

تیم فوتبال استقلال برابر حریف گمنان سمنانی عقده گشایی کرد و با یک پیروزی پرگل راهی مرحله بعد شد.
کد خبر: ۵۳۰۹۰۰
| |
4055 بازدید
|
۱

به گزارش تابناک ورزشی، در ادامه رقابت های فوتبال جام حذفی باشگاه های کشور شامگاه امروز جمعه تیم های استقلال تهران و شهرداری سمنان در ورزشگاه تختی تهران به مصاف هم رفتند که در پایان آبی پوشان تهرانی با نتیجه 5 بر صفر برابر حریف نه چندان مطرح خود به پیروزی رسیدند.

برای استقلال در این دیدار سجادشهباززاده(22 و 46) ، پروپئیچ(65 و 75) و میلاد فخرالدینی(81) گل زدند.

در این دیدار که استقلال با تغییراتی در ترکیبش به میدان رفته بود، تیم حریف حرفی برای گفتن نداشت و شاگردان پرویز مظلومی یک بازی تدارکاتی سبک را پشت سرگذاشتند. کادر فنی هم در این دیدار به چند بازیکن این تیم فرصت بازی داد.

پروپئیچ که در اواسط نیمه دوم از سوی پرویز مظلومی به میدان فرستاده شد نمایش قابل قبولی داشت و توانست دو گل به ثمر برساند. این بازیکن به خاطر انتقالش به استقلال بعد از بسته شدن پنجره نقل و انتقالات بین المللی فوتبال سروصدای زیادی به پا کرد اما با تاثیرگذاری که در این دیدار داشت کادر فنی و هواداران استقلال را امیدوار کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Denmark
|
۲۲:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۰
چ تیتر جهت داری
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟