برتری برابر همنام اهوازی؛
خوشبختی استقلال در دقیقه 90
شاگردان پرویز مظلومی در ثانیه های پایانی دیدار برابر استقلال اهواز به پیروزی رسیدند تا با سه امتیاز این دیدار به رده دوم جدول صعود کنند.
به گزارش تابناک ورزشی، استقلال که با شکست هفته قبل برابر ذوب آهن به رده پنجم جدول رده بندی سقوط کرده بود این هفته جبران کرد و با گل دقیقه 92 میثم مجیدی برابر استقلال اهواز به پیروزی 2 بر یک حریف رسید و به رده دوم صعود کرد.
نیمه اول این دیدار که در ورزشگاه غدیر اهواز برگزار شد بدون گل مساوی به پایان رسید اما در دقیقه 72 محسن کریمی استقلال تهران را پیش انداخت اما این گل چند دقیقه بعد توسط محمد ریکانی در دقیقه 74 پاسخ داده شد.
این در حالی بود که استقلال در دقیقه 48 توسط امید ابراهیمی یک پنالتی را از دست داده بود. در حالی که همه چیز برای تساوی یک بر یک دو تیم آماده بود، میثم مجیدی در دقیقه 92 در یک رفت و برگشت گل برتری را وارد دروازه میزبان کرد.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۸
که تیم خوبانه
قربون تیمم برم
اول ایرانه
که تیم خوبانه
قربون تیمم برم
اول ایرانه
که تیم خوبانه
قربون تیمم برم
اول ایرانه
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟



