صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پسر بن لادن پا چای پدر گذاشت

پسر جوان «اسامه بن لادن» راه پدر را در پیش گرفته و کشورهای غربی را به انجام عملیات تروریستی تهدید کرده است.
کد خبر: ۵۲۴۵۷۱
| |
11613 بازدید

پسر جوان «اسامه بن لادن» راه پدر را در پیش گرفته و کشورهای غربی را به انجام عملیات تروریستی تهدید کرده است.
 
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از دیلی میل، حمزه بن لادن، پسر اسامه بن لادن رهبر سابق القاعده، جا پای پدر گذاشت و در پیام صوتی کشورهای غربی را مورد تهدید مستقیم قرار داد. وی در این پیام صوتی وعده داده است به واشینگتن، لندن، پاریس و تل آویو حمله تروریستی خواهد کرد.

پسر بن لادن جا پای پدر گذاشت

کارشناسان معتقدند گروه تروریستی القاعده برای زنده کردن نام خود، امید زیادی به حمزه بن لادن بسته است. او 24 یا 23 ساله است و تمام طول عمر خود را نزد تروریستها در افغانستان سپری کرده است.

وی یک شخصیتی محبوب نزد اعضای القاعده محسوب می شود و اخیرا پیام هایی در جایگاه رهبری القاعده منتشر می کند. او از نیروهای وفادار خود خواسته است جنگ را از کابل، بغداد وغزه به واشینگتن، لندن، پاریس و تل آویو گسترش دهند. او همچنین تاکید کرد حملات باید روی آمریکایی های یهودی متمرکز باشد.

پسر بن لادن جا پای پدر گذاشت

احتمال داده می شود این پیغام صوتی قبل از ژوئن (خرداد) ضبط شده باشد؛ اما حالا منتشر شده است. اسامه بن لادن، 2 مه 2011 (12 اردیبهشت 90) بوسیله ارتش آمریکا در پاکستان کشته شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟