میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
مسافران اهواز در فرودگاه ماندند

لغو یک پرواز پس از 10 ساعت بلاتکلیفی

پرواز 832 هواپیمایی آسمان که بنا بود ساعت 14:30 امروز فرودگاه مهرآباد تهران را به مقصد اهواز ترک کند، پس از حدود 10 ساعت تاخیر، سرانجام از سوی مسئولان فرودگاهی، لغو شد.
کد خبر: ۵۲۲۹۵۳
| |
8182 بازدید
پرواز 832 هواپیمایی آسمان که بنا بود ساعت 14:30 امروز فرودگاه مهرآباد تهران را به مقصد اهواز ترک کند، پس از حدود 10 ساعت تاخیر، سرانجام از سوی مسئولان فرودگاهی، لغو شد.

به گزارش ایسنا، حدود 150 مسافر این پرواز که از ظهر امروز در فرودگاه مهرآباد حاضر بودند، پس از بلاتکلیفی چندین ساعته در فرودگاه و بدون دریافت هیچ‌گونه توضیحی از سوی مسئولان شرکت هواپیمایی، مجبور به لغو پرواز خود شدند.

بر اساس صحبت‌های یکی از مسافران این هواپیما با خبرنگار ایسنا، در طول ساعات گذشته نه تنها هیچ توضیحی به مسافران حاضر در فرودگاه ارائه نشد که حتی در زمان اعلام لغو پرواز نیز دلیل اصلی این موضوع مشخص نشده است.

به گفته این مسافر، تعداد قابل توجهی از مسافران این پرواز با تجمع در مقابل دفتر هواپیمایی آسمان در فرودگاه مهرآباد خواهان پاسخگویی مسئولان این هواپیمایی شده‌اند.

با توجه به تعطیل شدن فرودگاه مهرآباد تهران در ساعت 12 نیمه‌شب، به نظر می‌رسد در صورتی که یک هواپیمای جایگزین در اختیار مسافران این هواپیما قرار نگیرد، تأخیر در حرکت این پرواز به بیش از 18 ساعت برسد و باید در صبح روز یکشنبه پیگیری شود. مسافران معترض که در فرودگاه مهرآباد حضور دارند، از مسئولان این شرکت هواپیمایی درخواست یک پرواز جایگزین کرده‌اند که البته این درخواست، تا لحظه ارسال خبر با هیچ واکنش رسمی از سوی مسئولان پرواز مواجه نشده است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت