صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دو روی سکه خونسردی

یک روانشناس گفت: خونسردی می تواند به معنای آرامش رساندن و یا به منزله بی مسئولیتی محسوب شود.
کد خبر: ۵۲۲۲۰۸
| |
9554 بازدید
یک روانشناس گفت: خونسردی می تواند به معنای آرامش رساندن و یا به منزله بی مسئولیتی محسوب شود.

ربابه غفار تبریزی روانشناس در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: خونسردی از لحاظ آرامش رساندن مطلوب است و سبب می شود که در موقعیت های بحرانی کنترل خود را حفظ کنیم اما اگر خونسرد بودن به گونه‌ای برای ما بی مسئولیتی ایجاد کند سبب تعویق انداختن کارها شده و جایز نیست.

وی با اشاره به دلیل خونسردی افراد گفت: زمینه ژنتیکی در بروز این رفتار تاثیر دارد اما رفتار والدین هم در خونسرد بودن فرزندان نقش مهمی ایفا می کند.

این روان شناس تصریح کرد: اگر والدین خود افرادی بی‌مسئولیت باشند یا از فرزندانشان مسئولیت نخواهند ، موجب بی مسئولیتی آنها در آینده می‌شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟