صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

در مشاجرات مربوط به انتخابات ایران دخالت نمی‌کنم

باراک اوباما در این باره تأکید کرده است که با وجود وضعیت حیرت‌آوری که در ایران در جریان است، باید متوجه باشیم که بین سیاست‌های عملی میرحسین موسوی و محمود احمدی‌نژاد تفاوت چندانی وجود ندارد.
کد خبر: ۵۲۱۸۸
| |
15988 بازدید

سرویس بین‌الملل «تابناک» ـ باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد که در مشاجرات پدید آمده پس از انتخابات ایران مداخله نخواهد کرد.

«وال استریت ژورنال» در گزارشی با بیان مطلب بالا نوشت: در حالی که نیکولا سارکوزی، رئیس‌جمهور فرانسه با ابراز اینکه «اعلام نتیجه انتخابات ایران به نفع احمدی نژاد یک فریبکاری است»، به دخالت در انتخابات ایران پرداخته است، باراک اوباما تلاش کرد خود را خیلی در این ماجرا درگیر نکند.

«دیلی تلگراف» نیز نوشت: باراک اوباما در این باره تأکید کرده است که با وجود وضعیت حیرت‌آوری که در ایران در جریان است، باید متوجه باشیم که بین سیاست‌های عملی میرحسین موسوی و محمود احمدی‌نژاد تفاوت چندانی نیست.

اوباما همچنین تأکید کرده است، با توجه به سابقه دخالت‌های آمریکا در ایران، دخالت ما در انتخابات ایران واکنشی سازنده نخواهد بود.

تحلیلگران بر این باورند که باراک اوباما در صدد است، با ایجاد تعادل بین واکنش‌های خود درباره رخدادهای اخیر ایران و تمایل خود برای برقرای ارتباط با ایران، هر دو گزینه موجود در ایران را با هم داشته باشد.

در همین حال، رسانه‌های تندروتر آمریکایی همانند فاکس نیوز در هفته‌ای که گذشت، بارها باراک اوباما را به سستی در  تحولات اخیر متهم کرده و خواستار موضعگیری رسمی او مبنی بر حمایت از معترضان شده‌‌اند، اما تحلیلگران آمریکایی بر این باورند، اوباما به دلیل آنکه تلاش می‌کند روابطش با ایران را عادی کند، نمی‌خواهد با ورود به این رخدادها، باعث رنجش دولتمردان ایرانی شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۶ - ۱۳۸۸/۰۳/۲۷
اگر اوباما دخالت نکند کار کسانی که همه مخالفان را خس و خاشاک و مزدور آمریکا میدانند مشکل میشود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۴ - ۱۳۸۸/۰۳/۲۷
اوباما
با ما نیست ما با هم هستیم زنده باد ایران سرفراز و ایرانیان آزادمنش
همه با هم برادرند ولی یک نفر دروغ گفته که معلوم میشود انشائ الله
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۱ - ۱۳۸۸/۰۳/۲۷
نمیدونم چرا صدا و سیما اینطور رفتار میکنه در حالی که اوبا ما گفته بود با معترضان با خشونت رفتار نکنید صدا و سیمای دولتی ترجمه کرد ما از آشوبگران حمایت میکنیم! براستی مترجمان صدا و سیما نمیدونن معنی کله Protesters چیه؟!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۹ - ۱۳۸۸/۰۳/۲۷
ما متوجه هستیم که تابناک برای احترام به شهدای حوادث اخیر تلخند را ادامه نمیدهد ! از شما متشکریم دوستان با محبت و مردمی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۵ - ۱۳۸۸/۰۳/۲۷
سلام

شما هم ما رو کشتید با این اوبا ماتون . منظورم شما سایت تابناکی ها هستید بابا چی فکر کردید به خدا سگ زرد برادر شغاله بیخودی دلتونو به این خوش نکنید اینها به قول حضرت امام (ره ) دو لبه یک قیچی هستند درسته روبروی هم قرار دارند ولی در اصل یک کار مشترک رو انجام میدن و اون هم خوی استکباریشونه . والسلام از ما گفتن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۵۵ - ۱۳۸۸/۰۳/۲۷
هر چی دلت خواست گفتی حالا میگی دخالت نمیکنم ؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۰ - ۱۳۸۸/۰۳/۲۷
با تشكر از سايت واقع نگر تابناك بايد از اينكه صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران اين اعلام نظر منطقي آقاي اوباما را به گونه اي ديگر اعلام و مورد هجمه قرار داد, اظهار تاسف كرد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۲ - ۱۳۸۸/۰۳/۲۷
فریب مردم ایران خیلی راحته حتی کشورهای اروپایی و لی آمریکا نه. آمریکا تنها کشوریه که در زمینه ایران قسمتهای ویژه در سی آی ای و وزارت خارجه داره. آمریکایی ها محتاطند چون به موسوی اعتماد ندارند حق هم دارند.
ناشناس
|
United States
|
۱۷:۴۷ - ۱۳۸۸/۰۳/۲۷
من آن روزی را می بینم که آقای محسن رضایی رئیس جمهور به حق ایران می باشد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۹ - ۱۳۸۸/۰۳/۲۷
من هم برداشتم از سخنان اوباما خبر صدا و سیما نبود.
اگرچه آمریکایی ها اول به منافع خودشون فکر می کنند اما انصافا حرفهای اوباما اونطور نبود که صدا و سیما اون رو دخالت تلقی کرد.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟