صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
در بهار 94 نسبت به بهار گذشته؛

755 هزار نفر به شاغلان توليد و خدمات اضافه شد

در بهار سال جاري 755 هزار و 411 نفر به شاغلان بخش كشاورزي، صنعتي و بخش خدمات نسبت به بهار سال گذشته اضافه شده است.
کد خبر: ۵۱۷۴۰۰
| |
5272 بازدید
در بهار سال جاري 755 هزار و 411 نفر به شاغلان بخش كشاورزي، صنعتي و بخش خدمات نسبت به بهار سال گذشته اضافه شده است.

به گزارش خبرنگار تابناک اقتصادی، اگرچه نرخ‌ بيكاري در بهار سال جاري نسبت به فصل مشابه سال قبل افزايش يافته و به 10.8 درصد رسيده است اما تعداد شاغلان در بخش‌هاي توليد و خدمات اضافه شده كه مي‌تواند نشات گرفته از افزايش جمعيت گروه فعال باشد.

در هر حال در بهار امسال چهار ميليون و 189 هزار و 558 نفر در بخش كشاورزي، هفت ميليون و 205 هزار و 841 نفر در بخش صنعت و 10 ميليون و 465 هزار و 707 نفر در بخش خدمات مشغول فعاليت بودند.

اين تعداد در بهار سال گذشته در بخش كشاورزي چهار ميليون و 139 هزار و 710 نفر، صنعت شش ميليون و 975 هزار و 68 نفر و خدمات 9 ميليون و 990 هزار و 917 نفر بوده است كه به اين ترتيب رشد بخش كشاوري يك درصد، بخش صنعت سه درصد و خدمات چهار درصد محاسبه مي‌شود.

در مقابل اين ميزان شغل اضافه شده 117 هزار و 169 نفر به جمع بيكاران اضافه شده‌اند. درحالي كه تعداد بيكاران در بهار سال 1393، دو ميليون و 530 هزار و 64 نفر گزارش شده است اين تعداد در بهار سال 1394 به دو ميليون و 647 هزار و 233 نفر رسيده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟