نکونام صدتایی میشود
جواد نکونام هافبک تیم ملی در بازی هفته آینده مقابل کره جنوبی صدمین بازی ملی خود را انجام می دهد و از این نظر چهارمین بازیکن تاریخ تیم ملی ایران خواهد بود که از مرز 100 بازی ملی عبور می کند.
به گزارش گل؛ این بازیکن در سال 78 اولین بازی ملی خود را انجام داد و اکنون در دهمین سال حضور در تیم ملی به رکورد 100 بازی ملی دست می یابد.
بدین ترتیب نام این بازیکن در فهرست باشگاه صدتایی های فیفا ثبت می شود. تاکنون نام علی دایی، مهدی مهدوی کیا و علی کریمی از ایران در این فهرست ثبت شده است.
اعضای باشگاه صدتایی های فیفا بازیکنان ملی پوش تیمهای مختلف دنیا هستند که حداقل 100 بازی ملی در کارنامه داشته باشند.
در دیدار تیمهای ملی ایران و امارات، علی کریمی و مهدی مهدوی کیا دو کاپیتان ایران در بازی مقابل امارات به رکورد 110 بازی ملی دست یافتند. این دو بازیکن باسابقه و کهنه کار تیم ملی پس از علی دایی که با 149 بازی ملی رکوردار است، در رده دوم رکورد بیشترین بازی ملی قرار دارند.
مهدوی کیا از سال 75 و کریمی از سال 77 در تیم ملی حضور دارند و هر دو بازیکن در مقاطعی از تیم ملی دور بوده اند، در غیر این صورت اکنون تعداد بازیهای این دو نفر به دایی نزدیک شده بود. کریمی در صورت تداوم در تیم ملی احتمالا رکورد دایی را دو سال آینده می شکند، اما مهدوی کیا بعید است که به 150 بازی ملی دست یابد.


