صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وجدي گونول وزير دفاع جديد ترکيه شد

کد خبر: ۵۱۴۱۴۱
| |
1916 بازدید
ترکیه روز جمعه یکی از وزرای دفاع سابق این کشور را که ده سال در این سمت فعالیت کرده بود بار دیگر به عنوان وزیر دفاع برگزید.

به گزارش خبرگزاری رویترز از آنکارا، بازگشت مجدد وجدی گونول (Vecdi Gonul) به این سمت در شرایطی صورت می گیرد که ترکیه حضور نیروهای نظامی این کشور را در مرز سوریه تقویت کرده است. تقویت نیروهای نظامی ترکیه در مرز سوریه در پی تشدید درگیری ها در شمال شهر حلب سوریه صورت می گیرد.

نمایندگان پارلمان ترکیه روز چهارشنبه عصمت ییلماز را که از از سال 2011 وزیر دفاع این کشور بود به عنوان رئیس پارلمان انتخاب کردند. گونول در فاصله سال های 2002 تا 2011 وزیر دفاع بود. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار